Comunicat

Modificări de trasee RATB, cu ocazia unui marş organizat de Asociația Accept,   Vineri, 08 Iunie 2018

Urmare desfăşurării unui marş organizat de Asociația Accept, în ziua de 09.06.2018, între orele 17:00 - 20:30, se restricţionează traficul rutier pe traseul Piața Victoriei, Cal. Victoriei, Bd. Regina Elisabeta Piața Universității.

Având în vedere aceste măsuri, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, astfel:

Linia 362 va funcţiona pe sensul către ,,Parcul Carol I”, pe traseul de bază între ,,Piaţa Presei” şi ,,Piaţa Victoriei”, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gh. Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piaţa Unirii, Str. Bibescu Vodă, Bd. Regina Maria, Str. 11 Iunie, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia turistică va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Piaţa Presei” şi ,,Piaţa Victoriei”, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gh. Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piaţa Unirii.

Celălalt sens nu se modifică.