Site icon RATB

Anvelopele all season – Solutia care te ajuta sa economisesti timp si bani

Doua sunt perioadele in care soferii profesionisti sau amatori au o cheltuiala mai mare cu masina: la inceputul primaverii si la inceputul iernii. Pe langa verificarile normale si reviziile programate, orice sofer va trebui sa inlocuiasca cauciucurile de vara sau de iarna cu unele pentru sezonul care urmeaza sa inceapa. Daca vechile cauciucuri si anvelope sunt foarte uzate sau nu mai au randamentul dorit vor trebui cumparate cauciuri noi pentru toate cele patru roti. Este o greseala sa cumparam doar pentru doua roti, cele care sunt principale, care au un rol important in timpul deplasarii si restul de doua roti sa ramana tot cu vechile cauciuri. Aderenta nu mai e la fel, riscul de accidente creste, disconfortul la condus si la controlul masinii este mult mai mare.

Cauciurile pentru fiecare sezon in parte, daca sunt de calitate si sunt cumparate de la producatori de top ajung sa coste destul de mult. Sa cumperi de doua ori pe an cauciucuri sau la doi ani poate fi destul de costisitor pentru soferul obisnuit. O solutie la cauciurile si anvelopele pentru fiecare sezon in parte sunt asa numitele cauciucuri all season. Le recunoastem usor dupa inscriptia obligatorie M+S, de la Mud si Snow, au compozitie ceva mai rigida, temperaturile ridicate nu le fac probleme, tractiunea este una placuta si normala indiferent de temperatura. De aceea merg folosite si vara, si iarna, sau in alte sezoane intermediare, pe carosabil umed si uscat in egala masura. Daca temperatura scade prea mult apare rigiditatea, eficienta lor este insa la fel de buna ca a unor anvelope si cauciucuri normale.

De la BEST TIRES SHOP cumperi avelopele si cauciucuri all season ieftine, indiferent de tipul de masina

Costa mai ieftin sa ai anvelope all season, nu mai ai costuri suplimentare si cu depozitarea, sunt foarte practice aceste cauciucuri sau anvelope pentru toate sezoanele. In general masinile mici si cele compacte sunt cei mai buni candidati pentru cauciuri all season, cu o singura conditie: sa nu depasim cu ele 10.000 de km pe an, e recomandat sa mergem mai putin de atat sau sa le schimbam ceva mai des pentru performante maxime. Canelurile de eliminare a apei de pe suprafete de contact sunt mici la cauciucuri si influenteaza performantele la anvelope all season. La viteze mari performanta si siguranta sunt mai mari cu un set complet de cauciucuri all season schimbate latimp.

BEST TIRES SHOP, prin magazinul sau online, comercializeaza la preturi excelente cauciucuri pentru sezoane diferite si all season. Firma este distribuitor autorizat, puteti comanda online in siguranta orice fel de cauciucuri si anvelope, cei 20 de ani de experienta isi spun cuvantul cand vine vorba de servicii premium si de cea mai buna calitate. Pentru a avea o alegere mai simpla puteti compara produse pe site, aveti si alerte de pret, montajul se poate face si in service-ul de mecanica auto, la cerere, pe site gasiti si comentarii si review-uri pentru a sti la ce sa va asteptati de la produse.

Cu garantii de 36 de luni pentru persoane fizice si 24 de luni pentru persoane juridice, cauciucurile originale de la BEST TIRES SHOP pot fi achizitionate in rate fara dobanda, livrarea este gratuita la comenzi peste 1.200 ron. Anvelope de vara, de iarna, all season sau industriale, de camion, motostivuitor, agricole, pe toate le veti descoperi in ofertele magazinului online. Clasa de aderenta, de la B la –B sau D, clasele de consum, de la A la G, pe toate le aveti specificate la categoria fitre pentru selectarea produselor dorite.

Cauciucurile all season sunt usor de comandat direct din pagina de produs, aveti si detalii tehnice si fotografii relevante, dar si cele mai bune branduri pentru cauciuri si anvelope excelente pentru masina dumneavoastra.

Exit mobile version