Aplicatiile pentru telefon ne fac viata mai usoara daca stim cum sa le folosim in mod corect

Astazi, parca mai mult ca oricand, ne petrecem timpul liber exclusiv in lumea digitala. Avem telefoanele cu noi mereu, stam enorm de mult pe telefoane, tablete si reusim cu greu sa ne desprindem de ecranele lor. Ceea ce transforma aceste dispozitive in produse perfecte pentru oricine este numarul mare de aplicatii pe care le putem instala.

Nu toate aplicatiile pentru telefoane smart sau tablete sunt si utile in viata de zi cu zi, asa ca ar trebui sa stim pe care le vom putea utiliza pentru a ne simplifica viata…

Te-ai gandit vreodata cum ar fi aratat viata noastra moderna fara telefoane smart si aplicatii dezvoltate de oameni inteligenti care si-au dorit sa rezolve rapid diverse probleme simple sau complexe? Cu siguranta nu ai fi avut atat de mult timp cum ai acum si ai fi avut nevoie de mult mai multe ore petrecute in fata calculatoarelor.

Din fericire dezvoltatorii de aplicatii pentru dispozitive smart nu au stat degeaba si au adus in magazinele on-line sute de aplicatii foarte utile. Misiunea ta, utilizatorul, a fost una simpla: sa le gasesti pe cele care ti se potrivesc si care te ajuta sa rezolvi anumite probleme din viata de zi cu zi. Iata in continuare cateva exemple de astfel de aplicatii utile pentru simplificarea vietii de zi cu zi in 2021.

Wanderlust. Daca te chinui sa organizezi cumva toate listele tale to-do si le ai prin calculator sau pe diverse hartiute aplicatia Wanderlust iti va pune ordine in tot haosul acesta. Practic ai totul intr-un singur loc, poti sa cauti oricand un item de pe aceste liste si sa ai o privire de ansamblu asupra lucrurilor de rezolvat intr-o anumita perioada. Poti sa stabilesti si un reminder, deadline pentru orice fel de notite ai stocat in aplicatie. Aplicatia se poate sincroniza pe orice fel de dispozitiv astfel incat tu poti sa ai control total asupra notitelor tale si listelor de sarcini de facut oriunde te-ai afla.

Pocket. Ti s-a intamplat si tie de multe ori sa vrei sa citesti ceva pe telefon sau tableta, poate pe PC, laptop si sa fii intrerupt. Aplicatia Pocket e pentru tine. Poti sa salvezi orice fel de articol, videoclipuri si sa te bucuri de ele in liniste mai tarziu. Odata ce ai salvat continut in Pocket lista devine vizibila de pe orice fel de dispozitiv unde ai instalata aplicatia. Se poate salva si continut in mod offline, asta ca sa poti accesa toate articolele sau videoclipurile dorite direct de pe telefon sau tableta cand nu ai acces la Internet sau poate esti in avion, in drum spre destinatia de vacanta perfecta.

Calm. Astazi toti suntem stresati, suntem nervosi, nu reusim sa ne mai relaxam deloc. Meditatia ne poate ajuta sa scapam de stres si sa ne „eliberam” mintea cel putin pret de cateva minute. Daca nu vrei sa participi la ore de meditatie si vrei sa afli totusi cateva dintre secretele ei, sa ai un ghidaj minim atunci aplicatia este pentru tine. Ai o multime de sunete din care sa alegi unul potrivit pentru relaxare si meditatie, te poti relaxa si poti medita in confortul locuintei tale fara sa ai nevoie de asistenta unui specialist, cel putin nu la nivelul amator al meditatiei.

Camera +. Vrei sa postezi cea mai tare fotografie pe Instagram, dar nu prea te descurci cu o camera foto digitala de la telefon si nu vrei sa te faci de ras. Foloseste Camera + si devii instant o fotograf aproape profesionist. Ai filtre, ai optiuni de editare a imaginii, ai o multime de functii avansate care te lasa sa imbunatatesti pe loc calitatea fotografiilor cu doar un simplu tap. Interfata e foarte simplu de folosit, ai si multe instrumente la indemana, asa ca s-ar putea sa fie aplicatia perfecta pentru fotografii amatori.

RunKeeper. Nu ai un antrenor personal de fitness sau nu ti-l permiti? RunKeeper devine asistentul tau personal si antrenorul de care ai nevoie in fiecare zi. Iti arata ce sa faci, cum sa faci pentru a putea sa te antrenezi ca la carte, are si un element de social media ca sa poti da share la toate telurile deja atinse in materie de fitness. Ai mai multe niveluri si tipuri de exercitii pe care le poti face si stii mereu ce progres ai facut si cat mai ai de lucrat ca sa iti imbunatatesti conditia fizica.

Spendbook. Sa cheltuim banii e usor, dar de multe ori am avea nevoie si de o aplicatie care sa ne arate cat am cheltuim si cum am cheltuit. Spendbook e acea aplicatie de care are nevoie oricine vrea sa aiba un control mai bun asupra finantelor proprii. Interfata e user-friendly, poti sa adaugi cheltuielile zilnice, poti sa adaugi categorii, sa ai mereu un management excelent al banilor. Ai diagrame, calendar unde vezi tot ce ai castigat si ce ai cheltuit, poti sa vezi cat ai cheltuit lunar, anual, pe o perioada precizata de tine. La nevoie exporti datele si le analizezi, poti sa compari ce fel de date vrei din aplicatie si sa iei decizii financiare corecte de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *