Site icon RATB

Avantajele creării unui cont pe platforma MerXu

Pentru a stabili avantajele unui cont, mai întâi să stabilim ce reprezintă această platformă. MerXu este o platformă de tranzacționare internațională online dedicată exclusiv companiilor, atât entităților mari cât și întreprinderilor mici și mijlocii.

A fost înființată în anul 2020 și este prezentă în România din noiembrie 2021. În acest moment, pe platformă sunt înregistrate aproximativ 3000 de afaceri românești.

Ce poți găsi pe această platformă?

Pe https://merxu.com/ro/ poți găsi în jur de 6 milioane de articole din țări din Europa centrală și de est. Printre țările în care este activă platforma se numără Germania, Cehia, Polonia, Slovacia.

Există 12 categorii de produse: agricultură, echipamente de birou, echipamente de protecție, echipamente și utilaje industriale, electrice, HoReCa, iluminat, instalații sanitare, încălzire și ventilație, IT, materiale și echipamente de construcții, produse chimice și din oțel, scule electrice și de mână.

Una dintre cele 3 categorii best seller este “scule electrice și de mână”, pe care o poți accesa prin click pe https://merxu.com/ro/c/scule-electrice-si-de-mana-535307ed7c5f4a2eb87fb3b8ac868f82/

Care sunt avantajele acestei platforme?

Un avantaj al platformei este existența unei secțiuni dedicată serviciilor. Serviciile sunt împărțite în aceleași categorii ca în cazul produselor.

Un alt avantaj este și faptul că MerXu face o verificare a firmelor care fac tranzacții pe platformă, astfel că utilizatorii pot lua decizii bazându-se pe credibilitatea furnizorilor. 

Încă un avantaj și o opțiune foarte interesantă pe care o pune la dispoziție platforma este aceea de a lansa o cerere de ofertă. Să spunem că ai nevoie de un anumit produs sau serviciu, dar nu l-ai găsit pe site. Ai posibilitatea să creezi o ofertă în care să specifici exact de ce ai nevoie. Totul se face foarte simplu prin completarea unui formular în care detaliezi produsul sau serviciul care îți trebuie.

Pentru că platforma e gândită pentru afaceri, timpul pe care trebuie să îl aloci creării unui cont este foarte mic. Trebuie doar să intri pe site, să dai “înregistrare”, să completezi datele tale și datele firmei, iar după ce primești un email de confirmare trebuie să setezi parola. Doar atât și ești gata să navighezi pe site!

În cadrul platformei, utilizatorii pot negocia prețul de achiziție, condițiile de tranzacție și alte detalii necesare comenzii.

Încă un avantaj al platformei este faptul că efectuează traducerea conținutului în funcție de limba aleasă ca limbă de utilizare. Asta înseamnă că nu trebuie plasate descrieri în mai multe limbi pentru produsele sau serviciile pe care le oferi.

Nu putem să vorbim de avantaje fără să menționăm ofertele actuale ale. Aici putem enumera: livrare gratuită în limita unei anumite sume, recompensă în bani pentru fiecare firmă pe care o recomanzi și care face achiziții de pe site și nu în ultimul rând primirea înapoi a 20% din valoarea primei tranzacții.

Și doar ca să îți faci o idee despre amploarea platformei, ține cont că la subcategoria “scule electrice” pe care o poți accesa prin click pe https://merxu.com/ro/c/scule-electrice-c96a7899488e43b588468219b90055cc/ găsești peste 23000 de articole.

Dacă ai o afacere și încă nu ți-ai făcut cont, intră acum pe https://merxu.com/ro/ și fă primii pași către dezvoltarea business-ului tău!

Exit mobile version