Cum arata vacanta ideala pentru tine? Raspunsul la aceasta intrebare depinde de preferintele tale si de locurile in care te simti cel mai bine. Un concediu la munte, relaxant, intr-o zona cu multa liniste, cu peisaje pitoresti de vis si cu multe atractii turistice de vizitat in apropiere ar putea fi un cadru perfect pentru o vacanta reusita indiferent de sezon.

Pin Boutique Hotel, unitate de cazare aflata la doar 100 km de mers cu masina din Bucuresti, este locul perfect pentru a petrece cateva zile departe de aglomeratia orasului, alaturi de familie sau de prieteni. Situat in zona Dealu Frumos, Dâmboviţa, chiar in tara livezilor, sub munte, langa padurea de pini, Pin Boutique Hotel a fost gandit ca un loc in care relaxarea si confortul sunt cele mai importante si sunt mereu pe primul plan.

 

O oaza de liniste, Pin Boutique Hotel dispune de 4 camere standard, spatioase, cu toate dotarile necesare pentru a avea un concediu cat mai placut si pentru a te simti ca acasa. Pe langa cele patru camere standard Pin Boutique Hotel ofera turistilor si 2 camere Premium, cu dotari premium, care vor reusi sa ii multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi dintre turistii cazati aici. Rezervarile pentru camere se vor face rapid, direct pe site-ul sau telefonic, via e-mail.

Pentru un numar mai mare de turisti, o familie, un grup de prieteni, Pin Boutique Hotel are o vila de 2-4 persoane care se va putea inchiria oricand, foarte spatioasa, cu toate dotarile necesare pentru o vacanta cu familia sau cu prietenii intr-o zona de munte in care doar relaxarea va fi importanta.

Zona in care se afla Pin Boutique Hotel este plina si de paduri de brad, fag, gasesti multi pomi fructiferi si un peisaj desprins parca din cartile copilariei. Deci ai mereu un cadru ideal pentru fotografii si pentru relaxare cat e ziua de lunga.

Si pentru ca ai nevoie si de miscare in concediu poti sa alegi sa te plimbi alaturi de prieteni sau de familie in jurul zonei Dealu Frumos, Dâmboviţa. O plimbare in imprejurimile Pin Boutique Hotel si la cateva sute de metri de locul in care te cazezi iti va dezvalui obiective turistice interesante, de la Curtea Domnească la Mănăstirea Dealu si Muzeul Arhitecturii Populare Curisoara, siturile de la Runcu sau Muzeul Etnografic Pietroşiţa, la Casa Memoriala I.L. Caragiale, Manastirea Tismana si Cheile Sohodolului, Muzeul tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti.

 

Muntii Bugeci se afla nu departe de Pin Boutique Hotel, Babele si Sfinxul, Cheile Ialomitei si pesterile superbe, unice, Castelul Peles si Castelul Bran, toate vor putea fi vizitate si admirate in toata splendoarea lor dupa ce te-ai cazat la Pin Boutique Hotel. La Pin Boutique Hotel orice vacanta va fi una de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *