Site icon RATB

Care sunt caracteristicile esențiale ale unui program pontaj?

Într-o perioadă a digitalizării, companiile pot alege softuri precum program pontaj și program salarizare pentru a-și gestiona mult mai ușor operațiunile interne. Tehnologia ajută la minimizarea birocrației, care îngreunează activitatea administrativă, și asigură un flux optim al operațiunilor de HR. Toți membrii unei companii pot beneficia de avantajele unor soluții de resurse umane, menite să eficientizeze numeroase procese, și să asigure o comunicare internă eficientă.

Pentru a acoperi cât mai multe nevoi ale departamentului de resurse umane, există câteva caracteristici esențiale regăsite într-un program pontaj. În rândurile următoare, vom detalia aceste aspecte, dar vă vom prezenta și cum se completează cu un program salarizare.

Administrarea personalului și operațiunile de payroll, eficientizate

Gestionarea unui business presupune activități complexe și consumatoare de timp, printre care și procese administrative care trebuie realizate în mod recurent. Din fericire, există numeroase soluții software care simplifică aceste procese. Printre ele se numără un program pontaj și un program salarizare, care simplifică gestionarea resurselor umane și a operațiunilor de payroll. Astfel de instrumente digitale reduc volumul de muncă al specialiștilor HR, care își pot desfășura activitatea mult mai ușor. În același timp, erorile umane sunt minimizate cu ajutorul tehnologiei, iar în cazul în care ele totuși apar, pot fi corectate fără bătăi de cap.

Un program pontaj, util pentru operațiuni multiple

Prin utilizarea unui program pontaj, pot fi planificate cu ușurință turele și locul din care muncește fiecare. De asemenea, softul are capacitatea de a colecta datele de prezență ale tuturor angajaților, indiferent de unde muncesc aceștia. Informațiile despre pontaj vor fi apoi utilizate în procedurile de payroll lunare, efectuate cu un program salarizare.

Angajații se pot ponta la sediul companiei, în diferite puncte de lucru sau remote prin diferite metode. Dacă lucrează on-site, aceștia pot folosi un card de acces, care funcționează printr-un sistem de tip punch-in punch-out. De asemenea, datele de prezență pot fi precompletate de specialistul HR într-un program pontaj, iar apoi să efectueze modificări la nevoie. În plus, angajații își pot completa singuri datele de prezență într-o pagină dedicată pentru această operațiune.

Calculul salariilor, realizat cu ușurință

După ce există o evidență clară a pontajului tuturor angajaților, ele sunt importate într-un program salarizare. Softul ia în considerare timpul efectiv lucrat, și calculează remunerațiile tuturor într-un mod precis. Cu o aplicație de calcul de salarii implementată în companie, operațiunile de payroll se desfășoară în continuare intern, dar procesele care necesită mult timp sunt automatizate.

Pentru beneficiile aduse, un program pontaj, un program salarizare și alte soluții software sunt căutate de tot mai multe companii. Indiferent de domeniul de activitate, organizațiile își doresc procese administrative optimizate. Având la îndemnână soluții software performante, profesioniștii HR se pot organiza mult mai bine, și își pot dedica timp și energie către activități care să dezvolte compania pe termen lung.

Transformă-ți organizația cu soluții software intuitive

Un program pontaj și un program salarizare au capacitatea de a reduce considerabil volumul de muncă al specialiștilor HR. Astfel de soluții software sunt dezvoltate de UCMS by AROBS, o companie cu o experiență de peste 26 de ani. Aplicațiile lor sunt configurabile, pentru a eficientiza cât mai multe dintre sarcinile personalului din departamentul de resurse umane.

True HR și dp-Payroll sunt cele două mari sisteme create de UCMS by AROBS, ambele având în componență câte 19 module diferite. Programele sunt intuitive și au parte de o inovare continuă, pentru a răspunde la nevoile complexe care apar în mediul profesional. Pentru a afla mai multe despre cum îți pot fi de folos, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

Exit mobile version