Site icon RATB

Carti bune de citit in 2021

Cartile cele mai bune se gasesc in librarii si pe rafturile din biblioteci

Daca inca nu ai apucat sa iti faci o lista de rezolutii pe anul acesta, inca mai ai timp😊. Au trecut de abia doua luni si ai tot timpul sa te gandesti la ce mai vrei sa faci pe anul 2021. Unul dintre obiectivele tale ar putea fi sa citesti mai mult.

Carti apar in fiecare luna, asa ca ai de unde alege. Dar nu poti citi chiar orice, vei vrea sa ai in biblioteca volume bune pe care sa le poti citi oricand ai timp liber si sa te bucuri de povesti si de un univers deosebit.

Sa recomanzi carti cuiva este destul de dificil. Din start recomandarile sunt subiective, ce imi place mie s-ar putea sa nu iti placa tie. Plus ca o carte pe care tu o consideri foarte buna poate fi una extrem de slaba si neatragatoare pentru altcineva cu alte gusturi in materie de lectura.

Cu toate astea, pentru 2021 sunt cateva carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si sa le citesti. Multe titluri din lista de mai jos poate iti vor fi necunoscute, dar te asiguram ca nu vei regreta odata ce le vei rasfoi si le vei citi. Sunt carti bune, de la autori recunoscuti pentru stilul lor pe care nu le vei mai lasa din mana odata ce te apuci de ele.

Exit mobile version