Site icon RATB

Cât de util este un calculator CASCO atunci când închei asigurarea facultativă pentru prima dată?

Din fericire, există o modalitate mult mai eficientă atât din punctul de vedere al timpului, cât și din perspectiva banilor investiți de a încheia o asigurare facultativă! Puteți opta pentru un CASCO online, fără să vă mai gândiți la a cerceta fizic piața și să generați oferta potrivită pentru buzunarul dumneavoastră cu ajutorul unui calculator CASCO!

Dacă sunteți nou în toată povestea aceasta și nu știți ce trebuie făcut atunci când a venit momentul să încheiați o asigurare CASCO,  am creat un ghid care să vă ajute să înțelegeți mai bine procesul și să economisiți bani cu ajutorul unui calculator CASCO care vă poate ajuta să simplificați procesul de achiziție al poliței auto facultative. Să începem!

Cum puteți obține rapid un CASCO pentru prima dată?

Atunci când sunteți în căutarea unei asigurări auto facultative, trebuie să știți că aveți două variante prin care puteți încheia un CASCO. Fie alegeți să cercetați piața, mergând de la o firmă de asigurare la alta pentru a genera oferte și a compara cotațiile, fie folosiți un calculator CASCO și vă generați de unul singur ofertele direct din confortul locuinței dumneavoastră. 

Traiectoria pentru obținerea unei asigurări CASCO este aproximativ similară online cu ajutorul unui calculator CASCO cu cea fizică, prin apelarea la mai multe firme de asigurări care să vă ajute cu ofertarea mai multor pachete de asigurare facultativă. În principiu, ambele metode vă vor solicita informații personale, dar și despre vehicul pentru a obține cotații pentru pachetele CASCO disponibile datelor dumneavoastră. 

Care sunt datele necesare pentru a obține polița de asigurare CASCO?

Sursă foto Pint.ro

Indiferent că optați pentru încheierea poliței de asigurare online, cu ajutorul unui calculator CASCO sau prin intermediul unui agent de asigurări, atunci când doriți să obțineți mai multe cotații de asigurare, veți avea nevoie de câteva informații personale despre dumneavoastră:

Unele dintre aceste informații vor afecta costul asigurării CASCO. De asemenea, veți avea nevoie de informații despre vehiculul pe care doriți să îl asigurați, numărul de înmatriculare al vehiculului, tipul de combustibil, masa maximă autorizată, seria cărții auto și alte câteva detalii pe care le puteți afla dacă accesați un calculator CASCO online.

Este important să aveți pregătite anul, marca și modelul mașinii, deoarece vă va ajuta să vă generați cea mai bună ofertă pentru noua dumneavoastră asigurare auto facultativă. Deși puteți încheia fizic o asigurare CASCO, timpul pe care îl scutiți cu ajutorul unui calculator CASCO nu se compară cu obținerea cotațiilor de preț de la mai multe agenții sau firme de asigurare.

Care sunt avantajele folosirii unui calculator CASCO pentru asigurarea facultativă?

Un calculator CASCO reprezintă avantajul competitiv de care aveți nevoie pentru a încheia o poliță de asigurare facultativă. Tocmai de aceea, nu este de mirare de ce mulți șoferi optează pentru un instrument de calcul integrat în platformele brokerilor de asigurare.

 

O poliță de asigurare auto fie ea CASCO sau RCA achiziționată online implică o listă minimă de documente. De fapt, unele companii brokeraj emit polițe de asigurare online fără documente. Pint.ro pune la dispoziție un calculator CASCO inteligent care are nevoie doar de datele dumneavoastră ca șofer și cele ale mașinii pe care vreți să o asigurați. Acest calculator CASCO este pus la dispoziție pe bază de formular digital pe care dumneavoastră îl puteți completa în doar câteva minute.

După ce ați îndeplinit toți pașii necesari ceruți de formularul pus la dispoziție de acest calculator CASCO și ați selectat oferta de asigurare potrivită pentru dumneavoastră, veți primi polița de asigurare direct pe adresa e-mail înregistrată de dumneavoastră imediat ce v-a fost emisă. 

 

Este mai convenabil să cumpărați o asigurare auto cu ajutorul unui calculator CASCO online, decât în mod tradițional. Pentru a cumpăra o poliță de asigurare fizic, trebuie să vizitați filiala unui asigurător sau să vă întâlniți cu un agent de asigurări. Pe de altă parte, puteți cumpăra online cea mai bună asigurare auto fără să ieși din casă, accesând formularul pus la dispoziție de un calculator CASCO.

Nu trebuie să stați la coadă sau să așteptați ore întregi înainte de a cumpăra o poliță. Pur și simplu puteți solicita o asigurare auto în orice moment al zilei, deoarece internetul vă stă la dispoziție tot timpul. Mai mult, puteți plăti și online folosind card bancar sau prin ramburs la curier în momentul livrării poliței de asigurare CASCO.

 

Când cumpărați o poliță de asigurare auto online, polița dumneavoastră este emisă aproape instantaneu. Nu trebuie să așteptați zile întregi pentru a primi documentul. Furnizorul dumneavoastră de asigurări auto vă emite documentul în câteva minute. Dar când cumpărați o asigurare auto fizic, este posibil să obțineți poliță la câteva zile după ce ați aplicat pentru aceasta.

Acestea sunt principalele avantaje ale unui calculator CASCO. Cu siguranță mai sunt și altele care trebuie luate în considerare înainte de a vă decide care proces de încheiere a unei asigurări vi se potrivește. Pentru mai multe detalii despre facilitățile unui calculator CASCO și despre ofertele de asigurare auto, puteți contacta direct echipa Pint.ro! 

Echipa lor de specialiști în asigurări vă vor oferi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a încheia o poliță de asigurare auto pentru nevoile dumneavoastră de acoperire, cât și potrivite bugetului de care dispuneți. 

Online va fi întotdeauna mai simplu, în special când există instrumente care facilitează întregul proces de încheiere a unei asigurări. Un calculator CASCO este indispensabil în tot procesul de asigurare auto online, fiindcă vă ajută să obțineți toate ofertele disponibile pe piață pentru datele introduse de dumneavoastră, iar decizia rămâne, desigur, a dumneavoastră dacă optați sau nu pentru polița respectivă de asigurare.

Exit mobile version