laptopuri acer

Orice profesionist ştie cât de importantă este utilizarea celor mai bune echipamente pentru finalizarea proiectelor la timp, dar şi pentru a maximiza eficienţa zilnică. Indiferent că este vorba de un antreprenor, freelancer sau un angajat, un laptop performant poate fi cea mai bună soluţie pentru a spori semnificativ productivitatea.

Având în vedere aceste lucruri, Asus, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria tehnologiei, a conceput şi a lansat pe piaţă mai multe serii de laptopuri de business fiabile, acestea fiind pregătite să se adapteze şi să asiste orice profesionist în activităţile zilnice.

Lumea tech şi device-urile inteligente evoluează continuu, de aceea este recomandat ca orice business specialist, mai ales fan Acer, să acceseze şi să citească periodic https://blog.acer.com/ro, aici având la dispoziţie nenumărate articole utile şi informaţii ce îl pot ajuta în diferite situaţii ce ţin de tehnologie.

Ce serii de laptopuri business are Acer în portofoliul de produse?

Extensa

Această serie a fost creată special pentru mediul de afaceri, fiind o combinaţie incredibilă între funcţionalitate şi accesibilitate. Acer a dorit să ofere profesioniştilor atenţi la buget o opţiune practică ce are caracteristici de performanţă excelente, laptopurile acestea putând fi utilizate de un spectru larg de utilizatori, indiferent de domeniul în care activează.

Cu un procesor Intel eficient, o cantitate adecvată de RAM şi spaţiu de stocare, un display FullHD cu o reproducere uimitoare a culorilor, cât şi alte funcţii ce pot creşte randamentul, seria Extensa este o soluţie ce nu trebuie subestimată de nici un profesionist.

TravelMate

Seria TravelMate de la Acer promite o autonomie mare şi o mobilitate ridicată, un astfel de laptop fiind special conceput pentru a permite utilizatorilor să lucreze de oriunde. Are de asemenea implementate caracteristici importante ce vor spori semnificativ securitatea datelor şi confidenţialitatea, lucruri esenţiale mai ales atunci când sunt păstrate documente şi proiecte sensibile. Fiabile şi cu o construcţie durabilă, laptopurile din Seria TravelMate este răspunsul Acer pentru cei ce doresc să fie întotdeauna însoţiţi de cele mai bune echipamente atunci când se află în mişcare.

Swift

Performanţă ridicată şi design minimalist. Aşa poate fi descrisă Seria Swift. Cu o greutate şi o grosime redusă, laptopurile din această gamă nu vor dezamăgi niciodată, indiferent pentru ce sunt utilizate. Performanţa crescută a componentelor de ultimă generaţie asigura un flux de lucru lin, fără întreruperi, lucru ce va maximiza productivitatea zilnică de la job, într-un mod echilibrat, dar mai ales elegant.

Aspire

Seria Aspire este bine-cunoscută pentru versatilitatea şi accesibilitatea sa, aceste laptopuri fiind folosite cu succes atât de utilizatorii obişnuiţi, cât şi de profesionişti. Există un număr mare de laptopuri în această linie, putând fi găsit cu uşurinţă un model care să satisfacă cerinţele specifice ale oricărei persoane de business, indiferent de domeniul de activitate sau de intensitatea proiectelor realizate. Cu un design deosebit şi componente performante, Acer reuşeşte să ofere clienţilor săi o serie de laptopuri ce pot face faţă cu succes oricărei provocări business.

Din dorinţa de a furniza profesioniştilor şi antreprenorilor cele mai bune soluţii mobile, Acer a introdus pe piaţă un număr important de laptopuri ce pot răspunde cu succes unui număr variat de cerinţe de lucru  specifice. Acer a reuşit să adapteze, să eficientizeze şi să inoveze considerabil device-urile din aceste serii, considerate de mulţi ca fiind unele dintre cele mai bune soluţii pentru zona de business din ziua de azi.

By marcel