sume maxime credit online

Foarte multi romani ajung uneori in situatia de a nu mai avea bani pentru plata utilitatilor, a hranei sau a altor bunuri si servicii de care au nevoie si apeleaza la un credit rapid pana la salariu. Prin aparitia multor institutii financiare nebancare (IFN) pe piata, oferta este acum mai bogata, iar oamenii au de unde alege astfel incat toate cerintele lor sa fie satisfacute.

Spre deosebire de creditele bancare, un imprumut pentru nevoi personale obtinut de la un IFN poate avea o valoare mult mai mica, cel mai adesea pana la pragul maxim de 20.000 de lei. Acest lucru se intampla deoarece institutiile nebancare nu solicita garantii prea mari de la beneficiari si ofera perioade mai mici de restituire. Spre exemplu, la Hora Credit se poate obtine online un imprumut maxim de 10.000 de lei, ce poate fi restituit pana la 6 luni. Unele pareri Hora Credit spun ca procedurile de acordare se desfasoara rapid, iar banii sunt virati direct pe un card bancar sau cont, fara a necesita prezenta fizica la sediu.

Imprumut de pana la 20.000 de lei

Una dintre valorile maxime de pe piata imprumuturilor de la institutii nebancare este cea de 20.000 de lei, care este acordata de Provident in 48 de ore, fara garantii sau giranti. Pentru a solicita un credit de aici, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii de eligibilitate:

  • persoana cu cetatenie romana care a implinit 18 ani;
  • adresa de domiciliu/resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;
  • venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil sau 1300 de lei/luna in cazul imprumutului STAR Provident;
  • un numar de telefon valabil.

In functie de creditul ales, beneficiarilor le sunt impuse rate fixe saptamanale sau lunare. Pentru suma imprumutata de 20.000 de lei de la Provident, beneficiarii vor trebui sa achite in 134 de saptamani. Suma minima ce se poate obtine prin credit de la aceasta institutie financiara este de 500 de lei.

Ce trebuie sa urmareasca solicitantii

Sumele mai mari care sunt imprumutate de la IFN-uri au, de regula si dobanzi mai mari, de aceea solicitantii trebuie sa fie atenti in special la acest aspect. Cand se hotarasc la o anumita suma, inainte de a aplica, este indicat sa verifice cu atentie care este dobanda si implicit care va fi suma totala de achitat, noteaza www.creditrapid.ro. De asemenea, un aspect foarte important este cel care vizeaza durata imprumutului. Beneficiarul trebuie sa stie in cat timp este obligat, conform contractului, sa restituie banii pe care ii datoreaza.

Pe langa acestea, se impune analiza atenta a posibilitatii de restituire a datoriei. Multi oameni se incanta, mai ales cand e vorba de a accesa rapid o suma de bani mai mare (10.000-20.000 de lei) pentru nevoile personale, se lasa atrasi de mirajul sumelor si nu mai analizeaza rational toate aspectele. Astfel, unii sunt pusi rapid in situatia de a nu putea achita la timp ratele.

By marcel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *