Site icon RATB

Cea mai buna si mai eficienta husa de protectie pentru smartphone. Cum o alegem in mod corect?

Husele si carcasele de protectie trebuie alese cu grija pentru a avea un telefon smart protejat si simplu de folosit

Orice telefon smart modern va avea nevoie de protectie sporita daca vrei sa il ai mai mult timp si sa il poti folosi in fiecare zi. Protectia e asigurata de folii de sticla, de folii din plastic, silicon, de huse si carcase din policarbonat, silicon, cu unul sau mai multe straturi. Cu cat ai mai multe tipuri de protectie aplicate pe telefon, cu atat il vei proteja mai bine de socuri, cazaturi, lovituri. Alegerea huselor si carcaselor e deosebit de importanta, ele protejeaza cu adevarat telefonul, asa ca ar trebui sa fim atenti la mai multe aspecte, detaliate in articolul de mai jos.

Stii prea bine ce se intampla cu un telefon cand il scapi din mana si cade pe o suprafata tare sau cand il lovesti. Ca sa nu il pierzi rapid si sa il distrugi, mai ales daca mai e si foarte scump, trebuie sa faci inca de la inceput o investitie in accesorii de protectie, huse, carcase. Nu toate husele si carcasele de pe piata asigura o protectie sporita, asa ca ar fi bine sa fii foarte atent la criteriile folosite in alegerea acestor accesorii. Ca sa iti fie mai clar ce ai de facut ti-am pregatit mai jos cateva dintre cele mai importante criterii de luat in seama cand cumperi urmatoarea husa sau carcasa pentru telefonul smart.

Gandeste-te de ce fel de protectie ai nevoie. Cand iti alegi o husa pentru telefon te vei gandi in primul rand la cum vei folosi telefonul, la stilul tau de viata, la calatorii si la ce faci cu telefonul in fiecare zi. Pentru cineva care e mereu activ, e mereu pe fuga, petrece timp mult afara, face sport potrivita ar fi o husa/carcasa robusta, cu flexibilitate mare si protectie buna la colturi, protectie pentru ecran. Pe de alta parte, daca stai mai mult acasa si nu te deplasezi prea mult, folosesti telefonul mai mult la interior vei avea nevoie de o husa mai eleganta si din materiale nu atat de rezistente-una din policarbonat sau din silicon, din piele s-ar putea sa fie suficienta. Stabilesti un buget realist daca stii de la inceput de cata protectie va avea nevoie telefonul tau smart.

Fa o documentare solida despre tipurile de huse/carcase pentru telefon. Sunt foarte multe moduri in care poti proteja telefonul smart. Ai folii de protectie, sticla de protectie pentru ecrane, huse solide, cu mai multe straturi la interior, cu niste colturi intarite pentru rezistenta sporita la socuri. Mai sunt si huse care permit atasarea de baterii externe ca sa nu ramai niciodata fara baterie si sa ai si telefonul protejat. Si sa nu uitam de husele, carcasele care protejeaza telefonul de apa, de praf, murdarie, cele foarte rezistente chiar si la utilizarea sub apa a telefonului.

Citeste review-uri si pareri inainte sa cumperi huse, carcase de protectie. Nu cumpara huse pana cand nu afli cat mai multe pareri despre ele. Citeste si review-uri negative, vezi ce nu functioneaza, ce hibe au, citeste si review-uri pozitive si vezi care sunt avantajele huselor. De abia dupa ce ai o imagine clara asupra avantajelor si dezavantajelor huselor le vei comanda. Asa eviti sa cheltuiesti fara rost pe niste huse care nu te ajuta la nimic si care mai sunt si foarte greu de folosit. Plus ca review-urile si parerile celor care au cumparat deja te vor ajuta sa iti dai seama cat de serios e vanzatorul si cat de bune sunt materialele din care e facuta husa, carcasa-din poze nu iti dai seama mereu daca ai huse foarte bune, originale sau unele fake.

Stabileste un buget in care sa te incadrezi. Chiar daca nu sunt accesorii atat de scumpe, husele pot depasi lejer cateva sute de lei. Inainte sa cumperi husele pentru telefoane stabileste bugetul pe care esti dispus sa il ai pentru asemenea achizitii si alege, compara preturile in asa fel incat sa te incadrezi mereu in el. Daca nu gasesti ceva care sa iti placa usor de incadrat in bugetul tau mai cauta, mai asteapta reduceri, mergi direct la producatorii de huse si carcase.

Decide ce specificatii adori la telefon si cauta huse care le pun in valoare. Cumpara doar huse care asigura o protectie sporita si nu iti ingreuneaza accesul la niste functii pe care vrei sa le ai mereu la indemana. Fiecare husa are descriere, deci poti sa afli usor ce „ascunde” si ce lasa la vedere, daca te lasa sa folosesti telefonul asa cum iti doresti.

Gandeste-te la perioada in care vrei sa folosesti telefonul, cat de mult vrei sa il tii. Daca ai deja telefon vechi si vrei sa iti cumperi altul nou cat de curand evita sa investesti in huse scumpe. Daca vrei sa il folosesti pe o perioada lunga de timp si e mai nou merita sa investesti intr-o husa de calitate si in carcase rezistente, mai scumpe. Daca tii la telefon incearca sa ai huse de rezerva si sa le schimbi in functie de ce se intampla cu husele sau carcasele vechi, daca se deterioreaza in timp.

Exit mobile version