Jocurile pentru consolele de gaming, variantele noi, se lasa asteptate, dar intr-un final le vom putea testa

Cu PlayStation 5 si Xbox Series X/S deja pe piata e si pacat sa nu incerci cele mai noi si mai moderne jocuri pentru consola de gaming. Pandemia ne-a oferit si inca ne mai ofera o multime de motive sa ne obisnuim cu statul in casa si cu petrecutul timpului liber mai mult prin dormitor si sufragerie.

Si cand esti acasa si vrei sa nu te plictisesti in fata televizorului jocurile pot fi o varianta foarte buna de relaxare. 2021 va fi anul marilor lansari si al versiunilor de top ale celor mai indragite jocuri deja populare la acest moment.

Nu e niciun secret: producatorii de jocuri pentru consolele de gaming sunt intr-o continua lupta pentru castigarea suprematiei. An de an vedem noi upgradeuri, apar jocuri noi, apar scenarii noi in jocurile deja existente. E o lupta pe care o castiga doar cel mai creativ si mai rapid dintre producatori.

Si lupta e una stransa avand in vedere ca avem o piata atat de dezvoltata peste tot si clienti care de abia asteapta sa mai incerce si altceva. Jocurile pentru consolele de gaming sunt din ce in ce mai populare si pe fondul unor restrictii impuse de prezenta SARS-CoV-2 peste tot in lume. Daca in trecut te jucai cand mai aveai ceva timp, acum esti tentat sa te joci mai mereu pentru ca… esti mereu acasa si ai cam mult timp la dispozitie.

In 2021 ne asteptam deja la jocuri de top si variante mult mai interesante. 2021 va fi cu siguranta anul jocurilor de actiune, al jocurilor foarte bine targetate si al jocurilor care au un cuvant greu de spus pe piata. Care vor fi cele mai tari lansari de jocuri din 2021?

Horizon Forbidden West. Usor de jucat pe PlayStation 5 si PlayStation 4 noul joc este o continuare a Horizon Zero Down, unul dintre cele mai bune jocuri exclusiviste de pe PlayStation 4. In noua versiune a jocului din trecut vom vedea un taram plin de bestii robotice, multe efecte speciale si un joc extrem de bine conceput. Jocul va aparea in a doua parte a anului viitor si s-ar putea sa fie unul dintre cele mai bine vandute, cu o grafica si un sunet cu adevarat speciale. Cei care au jucat deja Horizon Zero Down vor aprecia jocul pentru PlayStation 5 si il vor astepta cu sufletul la gura.

God of War: Ragnarok. Va functiona pe PlayStation 5, va fi o continuare a God of War, unul dintre cele mai bune jocuri ale unei generatii intregi. Potrivit unor teasere aparute recent evenimentul mitologic Norse, care a dus la „finalul zilelor” va sta la baza unei aventuri brutale si intense. Nu se stie exact cand anume in 2021 il vom vedea sau daca va veni si pentru PlayStation 4, dar e un joc pe care pasionatii de gaming il vor astepta cu siguranta.

Halo Infinite. Va merge pe toate platformele si consolele cunoscute, inclusiv pe PC. E jocul de lansare pentru Xbox Series X/S, va fi un boost asteptat pentru Halo 5. Microsoft nu isi permite sa se grabeasca sau sa faca vreun pas gresit pentru a nu pierde clienti pretiosi, asa ca varianta jocului pentru console si PC se lasa asteptata pana spre finele lui 2021. Dar asteptarea va merita si actiunea din noul joc va fi pe masura.

Deathloop. Functioneaza pe PS5 si PC, nu va fi neaparat un joc de shooting si va avea elemente din jocurile din trecut produse de aceeasi firma. Deathloop va avea loc intr-o „bucla temporala” care se tot repede pana ce reusesti sa distrugi opt tinte. Te vei bate cu un rival de pe aceeasi insula care vrea si el sa obtina acelasi rezultat. Oricum va fi un joc de care te vei indragosti daca iti plac jocurile unde ai actiune si ceva adrenalina. Lansarea programata va fi pe 21 mai 2021, asa ca nu mai e mult pana sa pui mana pe jocul surpriza pentru PS5 sau PC.

Far Cry 6. Este un joc pentru toate platformele, e un joc care va cuceri prin scenele de lupta si prin mult suspans. Far Cry 6 va garanta o aventura care pare ca nu se mai termina, cu elemente greu de prezis si cu niste peisaje „virtuale” si scenarii superbe. Grafica, efectele sonore, calitatea jocului per total, toate pot sa fie atuuri ale Far Cry 6 si asteptarea va merita. Ubisoft, compania care produce jocul nu a dat inca o data de lansare fixa, dar in 2021 vom avea cu siguranta noua varianta a jocului preferat de multi gameri cu experienta.

Resident Evil Village. Merge pe PS5, pe Xbox Series X/S, dar si pe PC, este un fel de continuare a versiunii 7 din 2017, care a transformat jocul cu zombi intr-unul de tip first-person view si a oferit si suport VR. Nu se stie daca si varianta din 2021 va avea parte de suport VR, dar vom avea un intreg satuc, poate chiar o comuna, plin/a de fiinte ciudate, va fi un horror veritabil si experienta de joc va fi una deosebita cu siguranta. Nu avem o data exacta de lansare, dar stim sigur ca il vom putea juca undeva in 2021.

Gran Turismo 7. Functioneaza doar pe PlayStation 5, e un simulator de curse cu masini, va avea si o harta a lumii pentru diverse curse, asa ca vei avea ce face in el. Grafica este la acelasi nivel ca si in cazul versiunilor anterioare, masinile vor fi pe gustul pasionatilor de gaming, iar turatia motoarelor va face totul si va oferi o experienta exceptionala la fiecare joc. Data de lansare exacta nu exista, dar stim cu siguranta ca in 2021 il vom avea si il vom putea testa cat dorim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *