Site icon RATB

Cele mai bune browsere de gaming pentru Android pe care le poti utiliza in 2022

In 2022 ai o multime de variante cand vine vorba de gaming in browsere pe mobil

Din 2020 pana in prezent, in pandemie, utilizatorii de telefoane smart si tablete s-au indreptat din ce in ce mai mult si spre gaming. Jocurile pe telefon au devenit tot mai populare si mai cautate, au fost jucate de mult mai multi utilizatori si industria din jurul lor s-a dezvoltat enorm. Daca esti in cautarea unui browser pentru gaming in 2022 cu siguranta il vei gasi la finalul acestui articol. Ai de unde alege si ai si caracteristici de top in cazul anumitor browsere de la producatori cu experienta in universul on-line.

Iti place sa te joci pe telefon diverse jocuri cand te plictisesti sau cand vrei sa mai uiti de tot ce ai de facut si sa te relaxezi. Din 2022 vei avea la dispozitie browsere pentru gaming adaptate unor sesiuni de gaming prelungite in browser. Cu un telefon smart sau tableta de ultima generatie si ceva rabdare pentru a seta browserul vei avea o sesiune de gaming perfecta chiar si intr-un banal browser. Care sunt acestea? Iata o lista scurta de browsere de top de gaming pentru 2022 pe care trebuie sa le incerci si tu.

Opera GX. Ai auzit de Opera Browser sau de Opera Mini, dar s-ar putea sa nu fi auzit de Opera GX. Daca esti pasionat de gaming pe smartphone sigur stii de el si poate l-ai si folosit in anumite ocazii. Ce e cu acest Opera GX? Este cel mai nou si mai interesant browser pentru Android in prima faza de la Opera, primul browser de gaming din lume, special gandit pentru gaming pe telefon. Opera GX nu este altceva decat o versiune imbunatatita a Opera Browser lansata in 2019 si care are in prezent o multime de functionalitati interesante si setari foarte bine alese pentru sesiuni de gaming excelente.

Are limitatoare diferite pentru CPU, RAM, functii de retea, poti sa limitezin si sa restrictionezi anumite resurse atunci cand folosesti Opera GX ca sa te poti juca in voie in browser. Ai si jocuri gratuite, oferte bune, ai Twitch integrat si suport, pentru streaming, dar si Discord. Poti sa asculti muzica cu ajutorul botilor Discord chiar din sidebar-ul foarte util din Opera GX. Plus ca ai mod intunecat si light, teme personalizabile, clienti messenger in sidebar, pinboards, player tot in sidebar, deci tot ce ai nevoie pentru sesiuni de gaming peste asteptari. Si daca tii la viata ta privata in on-line Opera GX ofera si VPN gratuit. Intr-un cuvant ai browserul perfect pentru sesiuni de gaming, cu adblocker integrat si interfata intuitiva, usor de folosit.

Vivaldi. Vrei un browser pentru Android personalizabil pentru gaming pe telefon, alegi Vivaldi. Este rapid, are o multime de functionalitati interesante, ai controla asupra experientei de browsing si de gaming pe telefon. E usor sa ordonezi tab-urile, sa le aranjezi ca sa le poti gasi si sa le folosesti, viat privata nu e o problema in Vivaldi, jocurile merg excelent. Poti avea pe un „nivel” jocurile preferate si pe alt nivel in aceeasi interfata YouTube si alte site-uri. Ai proprietati si setari pentru imagine, poti face capturi de ecran, poti lua notite, tab-urile pot sa apara si in split-screen, ai gesturi pentru mouse, macro-uri personalizabile foarte utile cand te joci. Scapi de reclame cu adblocker integrat, ai teme personalizabile, usor de generat la nivel de user, ai scurtaturi diverse pe care le poti testa in jocuri si le poti personaliza cu ajutorul tastaturii preferate de gaming. Vivaldi ramane un browser bun pentru gaming pe telefoane smart, tablete si in viitor s-ar putea sa concureze puternic cu Opera GX, care ramane pana acum cel mai bun pentru gaming.

Brave Browser. Vrei si mai multa atentie la viata personala si sesiuni de gaming linistite pe telefon, alegi Brave Browser. E si primul browser care iti permite sa castigi crypto doar jucandu-te sau navigand pe Internet, folosind browserul. Este de trei ori mai rapid decat rivalul Chrome, blocheaza trackere, reclame, paginile si jocurile on-line se incarca mai rapid. Te joci ce vrei on-line, castigi si BAT sau Basic Attention Tokens doar pentru ca folosesti Brave Browser, practic te plateste Brave la final de luna cu BAT-uri. Temele pot fi personalizate, dar doar cu extensii din magazinul on-line Chrome.

Mozilla Firefox. Este open-source, sigur, te poti juca pe el jocuri diverse on-line, ai o experienta buna, nu excelenta ca la alte browsere din aceasta lista, dar daca iti place mult Firefox il poti folosi si la gaming. Blocheaza si el cookies, reclame, site-uri care ruleaza automat diverse reclame, filmulete, trackere. Are multe extensii, teme personalizabile, un tool pentru screenshot, picture-in-picture pentru a putea sa vezi niste videoclipuri cat te joci, de exemplu. Pentru utilizatorii care nu au prea mari pretentii de la gaming in browser pe mobil Firefox e o alegere excelenta si iti faci treaba cu el.

Google Chrome. Are milioane de utilizatori, e popular, e rapid si merge folosit si pentru sesiuni de gaming. Chrome e un browser complet, are tot ce iti trebuie ca sa te poti juca in voie pe mobil, in broser, este personalizabil, are teme si diverse backgrounduri, ai extensii cate vrei in Chrome Web store, pentru o experienta si mai tare cat te joci. Daca iti place sa folosesti servicii de cloud gaming, Google Stadia de exemplu, Chrome va fi perfect pentru gaming. Pentru cei care obtin venituri cu ajutorul jocurilor de mobil, pe mobil, Chrome te va ajuta sa ai o experienta perfecta in sesiunile de gaming si sa iti rotunjesti veniturile.

Exit mobile version