Site icon RATB

Colectare si reciclare deseuri electrice si electronice; deseuri feroase si neferoase – Lion Recycle

Lion Recycle este un centru de colectare de deseuri nepericuloase din Bucuresti. Acesta este specializat pe deseuri electrice si electronice, deseuri metalice feroase si neferoase cat si deseuri de ambalaje, hartie carton sau plastic.

Ne numim Lion Recycle si suntem o companie specializată în gestionarea deșeurilor, cu sediul în București. Ne ocupam cu colectarea de deseuri reciclabile electronice si electrocasnice DEEE, metale feroase și neferoase. Ne dedicăm protejării mediului prin reciclarea acestor deșeuri și evitării depozitării lor în gropile de gunoi.


Avem o echipă de specialiști în domeniul gestionării deșeurilor, care sunt pregătiți să vă ajute să gestionați eficient deșeurile. Suntem mândri să putem lucra cu companii mari care doresc să-și recicleze deșeurile și să protejeze mediul înconjurător.


Deșeurile electrice și electronice (DEEE) reprezintă un tip de deșeu care necesită o atenție specială, deoarece acestea conțin substanțe periculoase, cum ar fi plumb, cadmiu, mercur si multe altele. Aceste substanțe pot fi extrem de dăunătoare pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea umană dacă nu sunt gestionate corespunzător. Suntem specializați în colectarea și reciclarea deseurilor DEEE, asigurându-ne că acestea sunt tratate în mod corespunzător și în conformitate cu toate normele de mediu și de sănătate și siguranță.


Deasemenea sunt colector de deseuri metalice feroase si neferoase. Metalele reprezintă un alt tip important de deșeu reciclabil, deoarece pot fi refolosite fără a pierde din proprietățile lor originale. Acestea includ o gamă largă de metale, cum ar fi aluminiu, cupru, fier, nichel, zinc și altele. Colectarea și reciclarea metalelor ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la economisirea de energie și resurse naturale.


Compania noastră are o flotă de vehicule și echipamente specializate pentru colectarea și transportul deșeurilor, precum și facilități de prelucrare și reciclare. Avem toate autorizațiile și acreditările necesare pentru a prelua și a gestiona deșeurile reciclabile.


Suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri și ne asigurăm că toți deșeurile sunt gestionate în mod responsabil și sustenabil. Suntem dedicați protejării mediului și suntem întotdeauna în căutarea de noi moduri de a îmbunătăți practicile noastre și de a reduce impactul asupra mediului.
Dacă sunteți o companie care dorește să recicleze deșeurile, vă putem ajuta să gestionați această sarcină într-un mod eficient și sustenabil. Suntem disponibili să discutăm despre nevoile dvs. specifice și să vă oferim o soluție personalizată de gestionare a deșeurilor. De la colectarea și transportul deșeurilor până la prelucrarea și reciclarea lor, suntem aici pentru a vă ajuta să gestionați deșeurile într-un mod eficient și ecologic.


Indiferent de dimensiunea companiei dvs. sau de volumul de deșeuri pe care îl generați, suntem capabili să oferim soluții adaptate la nevoile dvs. Suntem pregătiți să lucrăm cu dvs. pentru a vă oferi un serviciu excelent și pentru a proteja mediul înconjurător.
De asemenea, suntem disponibili să oferim servicii de colectare și gestionare a deșeurilor pentru clădiri publice și rezidențiale. Dacă sunteți un proprietar de clădire sau un administrator, vă putem ajuta să gestionați deșeurile într-un mod eficient și sustenabil.


În concluzie, suntem o companie specializată în gestionarea deșeurilor, cu sediul în București, care colectează deșeuri reciclabile, inclusiv DEEE, metale feroase și neferoase. Suntem mândri să putem lucra cu companii mari și mici care doresc să-și recicleze deșeurile și să protejeze mediul înconjurător. Suntem disponibili să oferim soluții adaptate la nevoile dvs. și să vă ajutăm să gestionați deșeurile într-un mod eficient și sustenabil. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta să protejați mediul înconjurător

Exit mobile version