Site icon RATB

Copiii ancorati de mici la puterea prezentului fac bani! Vezi cum!

teen-boy-holding-a-one-dollar-bill-and-thinking-what-to-spend-it-on-2D5K967

Copiii carora inca de mici li se explica despre tainele educatiei financiare, nu doar ca ajung sa invete sa economiseasca, insa isi vor dori sa si castige singuri – si nu cerand sume de bani de la parinti sau bunici, dupa cum s-ar putea crede. De astfel, nu e nimic anormal in ideea ca si copiii pot face bani in timpul liber.

Bineinteles, la varste foarte fragede, multi se rezuma la banutii oferiti de catre cei apropiati pe care ii strang in pusculita dar, pe masura ce cresc, ajung sa isi doreasca mai mult. Unii castiga bani pe urma unor hobby-uri pe care le-au cultivat, participand la concursuri diverse – muzica, sport etc – in cadrul carora sunt remunerati pentru calitatile pe care le au. Altii, dupa varsta de 12-13 ani ajung sa viseze la moduri mult mai complexe de a face bani. In aceasta idee si Financer.com ofera sfaturi legate de modalitati in care copii de varste diferite pot sa obtina un venit lunar.

Idei de facut bani la 13 ani

Pentru cei care vor sa porneasca de la varste fragede pe calea independentei financiare, exista destule idei de facut bani la 13 ani, unele care sa nu-i solicite foarte mult, dar care sa le aduca un profit pe masura dorintelor si nevoilor lor:

Acestea sunt doar cateva sugestii pentru tinerii care au spirit antreprenorial de la varste mici, ele putand fi folosite si ca idei de facut bani la 16 ani, de exemplu. Pentru aceasta varsta, mai poate fi trecuta pe lista de sugestii inca o optiune: efectuarea unor sarcini usoare pentru vecini, cum ar fi: tunderea gazonului, spalarea masinii, plimbarea cainilor, vopsirea unui gard etc.

Pentru tinerii aflati deja pe calea maturitatii, iata cateva idei de facut bani ca si student: oferirea de meditatii pentru copiii mai mici, babysitting, in timpul weekendului, crearea unor aplicatii pentru smartphone, crearea de continut pentru site-uri si bloguri, ca freelancer, vanzarea prin dropshipping.

Exit mobile version