Site icon RATB

Cum alegi atelierul de detailing auto?

Vrei sa vinzi masina sau sa te pregatesti de iarna, sa o stii curata si bine intretinuta? Ai nevoie de detailing auto. Un detailing auto profesionist nu se face in fata blocului, il poti solicita doar in ateliere specializate. Detailing-ul auto iti garanteaza o curatare minutioasa la interior si la exterior, se vor folosi doar substante sigure si proceduri cu eficienta sporita, atent alese pentru protejarea suprafetelor tratate. De la aspirare si pana la polish sau aplicare de folii de protectie, degresare si ceruire, cand e cazul, toate aceste etape incluse in detailing-ul auto vor fi puse in practica cu un profesionalism maxim si cu o atentie sporita la detalii.

In marile orase sunt cel putin doua sau trei locuri, ateliere unde poti solicita un detailing auto. Fiecare are ofertele sale, lista sa de preturi si de etape pe care le poate executa odata ce lasi masina pe mana lor. Cum alegi corect atelierul pentru detailing auto? Raspunsul la aceasta intrebare nu e deloc unul simplu.

Experienta si Popularitate

Primul lucru la care te-ai putea opri cand vrei sa fii sigur ca ai ajuns la un atelier de detailing care-ti va oferi servicii premium de fiecare data este experienta. Cu cat mai multa si cu cat mai multi ani de existenta pe piata, cu atat mai bine. Aici trebuie sa fii atent si la experienta atelierului, la vechimea lui, dar si la experienta celor din echipa. De obicei poti cere aceste detalii legate de experiente la primele discutii avute cu oamenii de acolo sau le poti afla de pe site, din prezentarile puse la dispozitie.

Experienta nu e optionala, ea e obligatorie. Degeaba fiecare membru al echipei stapaneste toate tehnicile si stie totul despre substante si proceduri daca nu are si experienta. Experienta asigura o calitate impecabila a serviciilor prestate si garanteaza rezultate peste asteptari.

Alt lucru important cand iti alegi atelierul de detailing auto este popularitatea afacerii. Da, poate nu ar trebui sa conteze, dar de regula, un atelier popular e un atelier care isi face treaba bine. Lumea vorbeste, atelierul e promovat si ajunge sa fie no. 1 pe lista clientilor si pentru ca are servicii bune, preturi bune, echipe de profesionisti care isi fac treaba exemplar, de fiecare data. Popularitea o vezi cel mai bine din testimoniale, din ceea ce auzi pe langa tine si din numarul de clienti pe care i-a avut atelierul-multe afaceri afiseaza pe paginile de prezentare formulari de genul „x clienti multumiti in n ani de activitate”.

Recomandam serviciile de protectie ceramica de la High Class Detailing.

Preturi si Servicii complete

Preturile sunt urmatoarele pe lista de criterii utile in alegerea unui atelier de detailing auto. E nevoie de transparenta, de liste cu preturi detaliate pe fiecare tip de servicii si pe etape, dar si preturi pentru toate tipurile de bugete. Aici intra in joc pachetele de servicii si ofertele promotionale, reducerile de fidelitate sau pentru clientii care incearca prima data detailing-ul auto. Cu cat preturile sunt mai bune si se ofera doar servicii premium, cu rezultatele excelente, cu atat atelierul va fi mai cautat si va avea mai multi clienti. Va fi mai bine si pentru tine, clientul final, care ajunge cu masina in atelier. Vei economisi timp si bani si te vei bucura de o masina curata si bine intretinuta, fara efort. Alege de fiecare data atelierul cu cel mai bun raport calitate-pret.

Serviciile oferite si complexitatea lor pot fi criterii importante in selectia atelierului preferat pentru detailing auto. De fiecare data cand evaluezi un atelier e bine sa te uiti daca are servicii de detailing auto interior complet, detailing exterior complet, detailing motor si faruri. Doar asa te vei asigura ca ai un detailing auto care include toate etapele standard. Daca ti se mai ofera si alte servicii bonus, cu atat mai bine.

Portofoliu si Magazin On-line

Portofoliul e deosebit de important. Oricat de multe descrieri si promisiuni ai vedea pe site-uri, ai auzi la telefon, un portofoliu te va lamuri imediat daca merita sau nu sa mergi cu masina la respectivul atelier. Vei putea vedea filmulete, poze cu masinile care au trecut prin „mana” echipei de profesionisti, vei avea si poze de comparat, cu „inainte” si „dupa”, in asa fel incat sa poti sa iei decizia corecta de fiecare data. Vezi foarte usor ce au facut baietii la fiecare masina, poate gasesti si acelasi model ca al tau si iti dai seama cat de important este detailing-ul auto pentru autoturism.

Conteaza mult sa ai si magazin on-line la dispozitie, de unde sa cumperi diverse produse, servicii, sa poti achizitiona pachete complete personalizate. In magazinele on-line asociate unor ateliere de detailing auto vei putea avea si oferte speciale sau reduceri, in functie de politica firmei si de perioada din an cand le accesezi.

Exit mobile version