Site icon RATB

Cum arată un sistem de pergole retractabile și de ce ar trebui să cumperi unul pentru terasa ta?

O modalitate de a crea un fel de spațiu de locuit pe terasă, fără să fii nevoit să investești mai mult decat ar merita, este pur și simplu să adaugi o un sistem special de pergole retractabile pentru curtea casei tale. Nu este nicio problemă dacă nu ești hotărât, fiindcă am pregătit acest articol special ca să îți explicăm ce este aceea o pergola retractabila, cum poate fi instalată la tine acasă și câteva motive pentru care să investești într-un sistem de pergole retractabile.

Ce este pergola retractabila?

Pergola retractabila este un sistem automat acoperiș retractabil conceput pentru a transforma spațiile deschise în zone inchise: ne referim acum la terase, grădini și chiar un restaurant. Datorită designului său estetic și elegant, pergolele retractabile fac din spațiile exterioare zone potrivite pentru a petrece timp de calitate în toate cele patru anotimpuri. Acest sistem special de pergole retractabile este rezistent la vant puternic, ploaie cu stropi de apa abundentă, zapada, cât și la arșița soarelui dogoritor.

Pergolele retractabile pot fi instalate atât in zone dependente cat si independente, iar din acest motiv permit închiderea și acoperirea estetică și funcțională a tuturor tipurilor de spații: de la case, terase și pana la zona exterioară a unui restaurant.

Sistemul de pergole retractabile poate fi cumpărat în diferite modele, iar gamele variate de culori ale unor sisteme de pergole retractabile fac din spațiile exterioare locuri spectaculoase care pot fi folosite tot timpul în cel mai eficient mod.

Caracteristici acoperiș retractabil pergola:

Pergole retractabile de lemn sau de aluminiu?

Bătălia se dă întotdeauna între lemn și aluminiu atunci când vine vorba despre alegerea sistemului de pergole retractabile. Dacă dorești un ca sistemul retractabil de acoperire al terasei tale să ofere o rezistență garantată pe o perioada mai îndelungată, atunci ar trebui să optezi pentru un model de pergola din aluminiu și nu pentru unul din lemn.

Descoperă ce ofera Tende.ro în materie de pergole retractabile și alege un mod rapid de a-ți proteja terasa de arșița unui soare dogoritor sau, dimpotrivă, de un vant puternic ori zapada pe timp de iarna. Grație acoperișului dintr-o textură blackout PVC de înaltă calitate, soarele nu va pătrunde în spațiul tău confortabil de afară, iar timpul tău nu va depinde de condițiile vremii.

Structura acestor sisteme de pergola retractabila oferă posibilitatea de a fi montate pe o suprafață acoperita de 15m, cu o deschidere de 8 m dintr-o singură bucată. Sistemul unei pergole retractabile moderne este alcătuit din coloane, bări din aluminiu și părți de prindere din inox inoxidabil.

Cat durează montajul unei pergole retractabile aluminiu?

De regulă, atunci când alegi sistemul de umbrire pentru terasa ta, te uiți după un acoperis în culori variate al cărui montaj să nu dureze mult, fiindcă ai nevoie de acele copertine pentru protejarea terasei tale. Pentru a afla mai multe detalii despre durata de montaj pentru pergole retractabile, poți intra chiar acum în contact cu echipa de specialști Tende.ro. Găsești pe site-ul lor toate detaliile de care ai nevoie, de la nr. de telefon până la adresa de contact.

Protejarea teraselor este o necesitate, în mod deosebit dacă vrei să petreci timp cât mai mult în grădină, la restaurant sau pur și simplu afară. Tocmai de aceea, timpul de montaj al acoperișului unei pergole care îți protejează deschiderea terasei de vânt nefavorabil și chiar de o iarna geroasă nu trebuie să fie unul dintre aspectele care te vor determina să cumperi sau nu sistemul de pergole retractabile pentru casa ta.

Spre exemplu, o pergola de dimensiune mică va necesita în jur de 2-3 ore pentru a fi montată, în schimb pentru a putea determina cu certitudine perioada de instalare pentru o pergola mai mare sau pentru o pergola adaptată pe dimensiunile terasei tale și în funcție de nevoile tale, va trebui să iei legătura cu specialiștii Tende.ro care te vor îndruma și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Care sunt avantajele date de o structura cu pergola cu acoperiș retractabil?

Un acoperiș retractabil pentru protejarea unei terase este mai mult decât un avantaj considerabil. Spre exemplu o mare parte din timpul destinat curățării zonei de luat masa de afară se va diminua, întrucât grație acelei copertine care acoperă zona exterioară, frunzele și praful nu vor mai avea cum să se depoziteze.

Dincolo de acest beneficiu imediat, cu ajutorul unei copertine o pergola retractabila îți poate oferi ani buni de relaxare pe terasa casei tale. Iată mai jos 5 beneficii concrete pentru care să alegi niște pergole retractabile.

1. Niște pergole retractabile te protejează de soare, radiații UV pe timpul verii, dar și de ploaie

Pergolele retractabile au capacitatea de a respinge razele UV și, în acest fel îngreunează formarea efectului de seră. Te protejează de razele prea puternice ale soarelui, sunt 100% impermeabile, rezistente la intemperii, dar și la condiții meteorologice extreme, precum grindina, zapada, vantul puternic.

2. Structura prin pergole retractabile îți asigură un confort sporit chiar și seara

Printre avantajele pergolelor retractabile, confortul este un factor decizional important. Pergola îți va asigura un confort sporit pe terasa casei tale atât ziua, cât și seara, iar o dată ce se întunecă, tot ce trebuie să faci este să aprinzi luminile pergolei și să le reglezi intensitatea.

3. Pergola retractabila este extrem de versatilă

Versatilitatea pergolelor retractabile a devenit o caracteristică comună. Datorită celor mai inovatoare sisteme de umbrire, acestea îți oferă posibilitatea să le adaptezi la orice dimensiune. Fie ca este vorba de umbrirea teraselor rezidențiale mici sau a unor suprafețe mari precum terasele restaurantelor sau cafenelelor, acestea reprezintă soluția ideală, prin simpla apăsare a unui buton in cazul pergolelor complet automatizate.

4. Extinde sezonul petrecut pe terase cu ajutorul unor pergole retractabile!

Acum poți prelungi sezonul de petrecut timp afară pe terasa casei tale cu ajutorul unor pergole retractabile sau prin amplasarea sistemelor folosite pentru a acoperii grădina. Prin urmare, condițiile meteo nefavorabile nu vor mai dicta felul în care petreci timpul pe terasa casei tale, iar tu vei avea doar de câștigat.

5. Alege o pergola retractabila ușor de utilizat prin telecomandă

Sistemele de pergole retractabile beneficiază de o automatizare în privința închiderii și a deschiderii. Cu o simplă apăsare de buton, terasa va fi complet deschisă. În plus, poți beneficia de integrarea iluminatului LED , complet automatizat, care îți permite să stingi, să aprinzi sau să reduci intensitatea luminii, în funcție de preferințele tale.

Ia legătura chiar acum cu specialiștii Tende.ro, cheamă-i să ia dimensiunile spațiului tău verde și creează-ți mica ta oază de liniște chiar pe terasa casei tale! O pergola retractabila este mai mult decât o necesitate dacă locuiești la curte. În articolul de față găsești toate motivele pentru care să investești în instalarea unor pergole retractabile de primă clasă!

Exit mobile version