Ești într-o relație de ceva timp și te gândești să faci pasul următor. Poate să urmeze o căsnicie sau pur și simplu ai vrea să locuiți împreună. Însă, nu știi sigur dacă este bine să îți iei inima în dinți. Dacă nu te iubește cu adevărat și te vei lovi de un răspuns negativ?

Sunt semne care îți pot da de înțeles dacă relația are un viitor sau dacă ar fi bine să îi pui capăt și să încerci să îți găsești fericirea alături de o altă persoană. Da, schimbarea nu va fi ușor de făcut însă, o relație toxică, fără un viitor nu înseamnă decât amânarea acestei schimbări dureroase.

Așadar, cum poți să te convingi de iubirea persoanei cu care vrei să îmbătrânești?

Cum îți dai seama că te iubește cu adevărat

Nu căuta validare în declarații de dragoste

În primul rând, nu căuta o validare în cuvinte mărețe. Declarațiile de dragoste și manifestările ostentative nu demonstrează o stare de spirit anume și pot fi înșelătoare. Nu crede în vorbe decât dacă acestea sunt susținute și de fapte.

Simplul fapt că îți repetă că te iubește nu înseamnă că asta simte cu adevărat. Vorbele dulci te pot păcăli și te pot ține prins într-o relație care nu are niciun viitor. Validarea ta trebuie să vină din rutina zilnică și nu din fapte mărețe.

Detaliile vor face mereu diferența

Detaliile cele mai mici îți vor spune dacă te iubește cu adevărat sau nu. Gesturile simple, fără a se urmări un câștig anume. Și aici vorbim despre cele mai neînsemnate lucruri care se întâmplă în fiecare zi. Un mesaj prin care te întreabă cum îți este ziua, faptul că spală vasele în locul tău sau că alege să facă curat doar pentru ca tu să te bucuri de o oră în plus de relaxare după job.

Orice gest mărunt dar plin de dragoste îți va demonstra cât de implicat este, de fapt, partenerul tău în relația de cuplu. Desigur, dacă aceste gesturi nu există și dacă, în schimb, apare indiferența și plictisul, concluziile sunt destul de clare.

Atenția și implicarea activă

Relațiile se consumă atunci când apare rutina și când partenerii renunță în a mai fi atenți și implicați. Pe principiul „sunt luat de bun”, așa începe deteriorarea unei relații care promitea multe. Alungă rutina și din dormitor și ia Maraton Forte atunci când vrei să îi arăți că relația voastră încă este specială.

Îți dai seama că te iubește cu adevărat atunci când renunță la lucruri pentru tine și face compromisuri fără a le vedea ca fiind un inconvenient. Schimbarea involuntară, implicarea activă și atenția pe care ți-o acordă în mod constant sunt toate semne că te iubește cu adevărat și că vrea să facă totul pentru relația voastră.

Confortul și intimitatea

Orice relație este susținută și de momentele de intimitate. Dacă vă simțiți confortabil între așternuturi și dacă ați lăsat la o parte orice urmă de inhibiții și temeri, atunci cu siguranță lucrurile nu pot duce decât către o relație care se autosusține.

Orice ai face nu lăsa rutina să pătrundă în dormitorul vostru. Păstrează o urmă de mister și de noutate pentru a te simți atras de partenerul tău chiar și atunci când sunteți împreună de mult timp. Încearcă cele mai bune pastile pentru potență pentru a te putea mereu concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Menține apetitul sexual la cote ridicate și vei vedea că certurile și problemele uzuale nu vor mai părea atât de supărătoare.

Un ultim sfat: ia-ți inima în dinți și fă pasul următor. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla? Îți dai seama dacă partenerul tău a fost sau nu pe aceeași lungime de unde cu a ta. Privește mereu cu optimism fiecare provocare și fă totul pentru a fi fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *