Amenajarile interioare uau pornesc de la surse de inspiratie adaptate nevoilor tale creative

Cand ai o multime de proiecte de realizat in domeniul amenajarilor interioare moderne s-ar putea sa treci si prin momente in care nu stii de unde sa mai iei idei noi si sursa de inspiratie sa dispara subit. Stai linistit, prin aceeasi situatie trecem cu totii, indiferent de domeniul in care lucram. In design interior, cele mai bune surse de inspiratie alese cu grija iti vor aduce si idei interesante pentru clientii tai.

Amenajarile interioare si designul interior te vor solicita in permanenta si te vor obliga sa ai idei cat mai moderne si mai actuale ca sa rezisti pe piata. Din pacate nu le vei gasi intotdeauna si de cele mai multe ori vei avea nevoie de surse de inspiratie ca sa le generezi si sa te bazezi pe ele. Daca inca nu ai o lista cu astfel de surse de inspiratie ti-am pregatit noi una suficient de buna ca sa stii de unde poti lua idei de la care sa pornesti in proiecte viitoare.

Foloseste Instagram sau Pinterest. Social media este si va ramane cea mai buna sursa de inspiratie pentru profesionistii din domeniul amenajarilor interioare. Poti cauta prin baze de date cu fotografii, poti sa iti selectezi rapid cele mai bune idei de amenajare pentru interior si sa le personalizezi in functie de nevoile tale, sa pornesti de la ele ca sa poti avea cele mai tari amenajari interioare pe care le-ai facut pana acum. Vezi ce e in trend, la moda in toata lumea, poti sa aduci in casele oamenilor care iti cer ajutorul idei dintre cele mai ingenioase si asta fara efort. Plus ca poti discuta cu membrii comunitatilor uriase de pe Instagram sau Pinterest, mereu apar idei noi, fotografii noi, ai o sursa de inspiratie excelenta oricand ai nevoie de ea. Si e gratuit totul, nu platesti ca sa ai acces la aceste fotografii, la ideile pe care altii le expun acolo.

Iesi din casa si stai in natura. Observa texturi, culori, combinatii de tonuri si nuante, vezi cum a ales natura sa amenajeze anumite spatii si incearca sa te inspiri din tot ce natural si din tot ce a aparut fara interventia omului. In natura poti gasi idei mult mai bune decat cele pe care te tot chinui sa le gasesti cat stai in casa, in fata unui monitor. Te relaxezi, stai in aer curat, te plimbi, faci miscare si ai mereu peisaje si locuri superbe care te inspira. Daca ai clienti ceva mai pretentiosi incearca sa le prezinti ideile tale inspirate din natura si vor fi cu siguranta uimiti de ce vor vedea. Integreaza tot ce observi in natura si iti place in cele mai interesante idei de amenajari interioare si vei avea un succes garantat indiferent de clientii pe care ii vei avea in fata.

Calatoreste. Poti sa te gandesti la calatorii si travel cand nu ai inspiratie pentru amenajarile interioare. Descoperi culturi, locuri deosebite, vezi tot felul de amenajari interioare din tarile unde ajungi, din locurile unde stai. Poti sa ai la tine o aplicatie pentru notite ca sa schitezi niste idei si sa te inspiri din tot ce se afla in jurul tau. Daca nu ai un buget asa de mare pentru calatorii sau timp prea mult la dispozitie poti sa iti indrepti atentia si spre documentare, YouTube, canale speciale de travel pentru a vedea cat mai multe spatii amenajate si a avea de unde porni cand ai un proiect mai complex de realizat pentru un client care isi doreste mai mult de la tine.

Citeste cat mai multe carti. Cumpara sau imprumuta carti de design interior, de arhitectura, vezi ce au facut si altii, gaseste cele mai bune idei si porneste de la ele in proiectele tale viitoare. E poate cea mai sigura si mai rapida sursa de inspiratie daca nu prea mai ai idei fresh pentru clientii tai. Gasesti carti in biblioteci, librarii, pe Internet, trebuie doar sa iti doresti sa le citesti si sa stii ce alegi. Incearca sa ai in mana doar carti valoroase, scrise de oameni care au experienta in amenajari interioare si design si ia din ele cele mai faine idei pentru amenajarile interioare de vis pe care le asteapta toti clientii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *