În acest sezon, albul este la egalitate cu atemporalul negru în categoria modei. Acest lucru se datorează faptului că ținutele cu albul în rolul principal sunt la fel de încântătoare și universale precum hainele de culoare neagră. Atunci când combinăm diferite articole vestimentare, trebuie să ținem cont de ocazie și de compatibilitatea accesoriilor. Rochiile albe arată perfect atât zilnic, cât și la ocazii speciale. Cu ce ​​le combinăm și cu ce încălțăminte se potrivesc rochiile albe?

Adaptați croiala și lungimea rochiei albe la siluetă și ocazie

Nu trebuie să vă fie frică de rochiile albe! Adesea puse deoparte din cauza ușurinței cu care se murdăresc și a neasortării, până de curând au lăsat loc combinațiilor colorate sau ținutelor all black. Astăzi, acestea sunt din ce în ce mai des prezentate sub forma unor outfituri variate în ținute din ce în ce mai îndrăznețe. Albul clasic, ca zăpada poate fi culoarea perfectă pentru o rochie de vară vaporoasă. O rochie midi cu material curgător și delicat se va potrivi perfect cu sandalele împletite, care vor fi un hit al sezonului, sau chiar cu papucii pe platformă. Într-o ediție mai sportivă, nu trebuie să ne fie frică să combinăm o rochie albă cu pantofi sport. In acest caz, putem alege adidașii Karl Lagerfeld.

Încălțămintea la modă și confortabilă de la un designer de renume mondial va fi cu siguranță un hit al sezonului dacă o alegem pe cea albă. În combinație cu o rochie până la genunchi în aceeași culoare, obținem o combinație excelentă. În plus, nu trebuie să ne temem să punem o jachetă delicată în nuanțe de gri sau bleumarin. Albul iubește combinațiile cu nuanțele reci. Dacă ne propunem să purtăm pantofi cu toc înalt, atunci croiala rochiei poate fi ușor extinsă până la lungimea maxi. In acest sezon, alături de fustele lungi, sunt foarte moderne și rochiile lungi maxi, însă nu trebuie să uităm să purtăm puțin toc, cu excepția cazului în care ne putem lăuda cu o înălțime semnificativă. Atunci vom arăta grozav chiar și în balerini.

Rochia albă și restul de accesorii

Rochiile în culori deschise sunt o propunere excelentă pentru zilele fierbinți de vară și serile calde. În plus, materialul selectat corespunzător, de ex. bumbacul sau inul, ne va asigura un efect răcoritor. Pentru o ținută cu rochie albă putem alege și alte articole de garderobă în diverse culori. Amintiți-vă despre compatibilitatea culorilor în categoria cald – rece. La o rochie albă potrivim perfect toate nuanțele de gri, albastru, verde sticlă sau roz pudrat. În plus, nu trebuie să uităm de atemporalul negru, care merge mână în mână cu orice altă nuanță.

Cea mai bună propunere pentru un outfit de vară de zi cu zi cu rochia albă în rolul principal este o rochie midi cu bordură din dantelă, o jachetă gri sau un bolero negru și pentru a contrabalansa eleganța – adidași Karl Lagerfeld albi cu sigla neagră contrastantă a proiectantului. Daca vrem să ne adaptăm cât mai mult tendințelor, merită să alegem o rochie albă tip cămașă cu guler și să împletim o curea neagră sau maro la brâu, pentru a accentua talia. În plus, papucii albi pe platformă foarte la modă și un shopper mare vor completa întreaga ținută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *