Un Ajun de Craciun romantic e tot ce si-ar putea dori.

Seara de Ajun de Craciun nu e doar despre odihna dupa o saptamana de cosmar si dupa alergatura si oboseala mare. E si despre voi si ar trebui sa fie despre voi indiferent daca aveti o relatie de un an sau de 20 de ani, daca aveti sau nu copii. Romantismul in Ajun de Craciun este de dorit, mai ales ca e o seara magica si o zi deosebita pe care nu merita sa o ratati pentru nimic in lume si sa va ocupati iarasi de aceleasi lucruri si pregatiri monotone.

Sa ai un Ajun de Craciun romantic, alaturi de persoana iubita este tot ce ti-ai putea dori. Dar sa il pregatesti pentru a fi exact asa cum ti-ai dori si cum v-ati dori este destul de dificil. Ca sa iti dam o mana de ajutor avem cateva sfaturi utile pregatite pentru tine, care iti vor garanta o seara romantica de Ajun perfecta.

Anticiparea, in doi. In asteptarea sarbatorilor toata lumea alearga dupa cadouri, se pierde mult timp cu pregatirile. Uitam de multe ori sa mai fim romantici cu persoana iubita si sa ne gandim si la relatia noastra. Asa ca de Craciun, in loc sa fii prea preocupat de organizarea de evenimente in familie sau de petrecerile la care urmeaza sa participi poti sa fii alaturi de ea si sa asteptati impreuna, sa va ganditi la sarbatori si sa va bucurati unul de altul in liniste, departe de orice fel de agitatie.

Amintiri, in doi. Nu va ganditi doar la familiile voastre, la cum sa pregatiti cele mai frumoase sarbatori, cum sa ii impresionati pe toti cei din jurul vostru. In Ajun de Craciun incercati sa creati amintiri si sa va bucurati de prezenta celuilalt, sa petreceti mai mult timp impreuna facand ce va place la amandoi. Nu trebuie sa fie nimic deosebit, doar sa va simtiti bine impreuna si sa incercati sa aveti tot ce v-ar putea sa va simtiti bine si relaxati in Ajun.

Fara asteptari. Daca in alte zile importante pentru indragostiti si pentru ea trebuie sa cauti cadouri deosebite si sa o impresionezi neaparat cu orice ca sa reaprinzi flacara iubirii, in Ajun nimeni nu se asteapta la nimic. Nu cauta sa creezi asteptari fara rost si incearca doar sa te bucuri de aceste momente unice, care se intampla o data in an si pe care nu ai voie sa le uiti prea curand. Cand nu ai asteptari si nici ea nu are asteptari totul va fi despre voi si despre relatia voastra, despre bucuria de a fi impreuna.

Decoratiuni si luminite, o atmosfera cat mai calda, de sezon. Nu ai cum sa ai un Ajun de Craciun fara niste luminite, niste candele parfumate, niste decoratiuni deosebite prin casa. Incearca sa ai totul aranjat si sa fii romantic, sa te pregatesti din timp si sa aduci in Ajun de Craciun o atmosfera romantica in fiecare camera din locuinta. Asa o vei impresiona cu siguranta si ii vei demonstra inca o data cat de mult tii la ea. Ea va aprecia tot ce ai facut si se va simti foarte bine intr-o astfel de atmosfera romantica.

Bunatati romantice in Ajun de Craciun. Chiar daca e Craciunul a doua zi si nu vrei sa mananci din bunatatile pe care le ai deja pregatite poti sa pregatesti ceva si pentru Ajun, sa beti ceva impreuna si sa va simtiti bine in atmosfera romantica pe care ai pregatit-o deja. Nu e nevoie iarasi de ceva prea complicat, important este sa va placa si sa va simtiti bine, sa fiti impreuna.

O atmosfera de poveste cu muzica buna. Seara de Ajun de Craciun nu poate fi completa fara muzica. Inlocuieste colindele de care probabil te-ai saturat cu muzica romantica instrumentala, cu melodii romantice cantate de catre artistii preferati. Fa din timp un playlist si incearca sa il adaptezi in functie de ce vrea ea sa asculte, ce prefera, ce fel de muzica romantica si-ar dori. Nu uita si de piesele comune, care au o insemnatate pentru voi si de acele piese pe care le ascultati mai mereu cand aveti timp liber.

Creati propriile traditii in Ajun de Craciun. Daca nu aveti niste traditii pe care le respectati an de an nu e tarziu sa inventati unele si sa le schimbati de la un an la altul. Tot ce conteaza este sa aveti ceva de facut in Ajun si sa va bucurati de venirea sarbatorilor de iarna in mod oficial. Fiti fericiti impreuna si uitati chiar si pret de cateva ore de orice fel de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *