Site icon RATB

Destinatii de vacanta ideale pentru extrovertiti

Extrovertitii au de unde alege in materie de destinatii de vacanta daca vor un concediu perfect

Turistul extrovertit nu prea este atat de preocupat de locurile in care calatoreste. El vrea sa fie intr-o tara, intr-o zona turistica unde se poate relaxa, unde sunt oameni multi si unde poate petrece asa cum isi doreste in compania prietenilor si oamenilor pe care ii intalneste acolo.

Destinatiile de vacanta pentru extrovertiti sunt mult mai multe decat cele pentru introvertiti, fireste, dar asta nu inseamna ca alegerea lor e foarte simpla…

Extrovertitii sunt persoanele care adora sa socializeze, sa fie inconjurati de lume multa, sa vorbeasca si sa rada impreuna cu altii, vor sa cunoasca oameni noi, locuri noi. Nu au nevoie de timp doar pentru ei, isi reincarca bateriile cand sunt alaturi de oameni si accepta orice invitatii la o intalnire cu mai multi prieteni sau oameni noi. Leaga usor prietenii, se simt bine in compania altora si nu se dau laoparte de la niciun fel de escapada in grup.

Pentru ei exista in lume cateva tari si locuri excelente pentru a avea de toate, de la distractie si relaxare la viata de noapte si peisaje superbe, poate si ceva plaje numai bune de explorat.

Hong Kong. Hong Kong a ramas una dintre cele mai cautate destinatii daca esti extrovertit si iti place viata urbana cu un ritm alert, daca vrei sa vezi o multime de oameni in jurul tau si sa te plimbi pe strazile care radiaza de energie si de… culori de toate felurile. Ai suficiente metode de relaxare si de distractie in Hong Kong, nu te vei simti niciodata singur, mancarea e excelenta si e suficient de diversificata incat sa iti doresti sa mai revii ca sa incerci si alte lucruri. Plus ca ai magazine pentru toate tipurile de buget, viata de noapte vibranta in SoHo sau Lan Kwai Fong si tramvaiele ding ding care te vor duce unde vrei in regiune.

Taiwan. Taiwan este pentru acei extrovertiti care isi doresc mai mult decat petreceri si un oras plin de oameni. Poti face drumetii montane, vezi peisaje interesante, poti sa mergi peste tot alaturi de prietenii tai. Gasesti la tot pasul in oras magazine, mancare buna, restaurante, atractii turistice unde ai cu cine discuta si despre ce discuta. Ai si parcuri nationale superbe, de exemplu Yangmingshan, poti experimenta cultura „tinereasca” in Ximending sau poti merge la cumparaturi in pietele de noapte, de exemplu in pieta Ningxia.

Thailanda. Temple antice, orase in care ai ce face si ai o multime de oameni in jur oriunde te-ai duce, Thailanda e o destinatie turistica potrivita pentru extrovertiti. Festivaluri faimoase si plaje spectaculoase pline, in vremurile bune, cand nu exista pandemie, yoga si masaj, bucataria traditionala unica, iata doar cateva lucruri pe care nu le vei rata in Thailanda daca esti extrovertit. Ai si lectii de gatit in stil Thai, poti sa cunosti multi oameni noi acolo, sa legi prietenii care vor dura o viata. Viata de noapte e vibranta in Thailanda, poti sa mergi la cele mai tari petreceri in Phuket sau Pattaya.

Singapore. Desi are o legislatie cam dura si cam stricta, Singapore e in continuare o destinatie favorita pentru extrovertiti. Orasul-stat iti ofera cam tot ce ai nevoie ca sa ai o vacanta perfecta. Ai viata de noapte, ai petreceri care tin pana in zori, ai peisaje care iti taie rasuflarea si o multime de ocazii sa cunosti oameni noi si sa „plonjezi” in multimea de oameni de pe strazi. Cool, plin de posibilitati si mereu uimitor, asa s-ar descrie pe scurt Singapore. Barurile care ofera un cocktail unicat, magazinele pline cu de toate din cele mai „hot” zone din Singapore, sporturile de apa si putina adrenalina, iata doar cateva elemente care te vor atrage la Singapore daca esti extrovertit.

Australia. Australia e printre cele mai prietenoase si mai interesante tari din lume, parca special gandita pentru extrovertiti. Australienii sunt dornici de vorba, le place sa aiba mereu turisti si sa fie in preajma lor. Ai mereu un vibe bun cand esti in Australia, ai parcuri si zone in care natura te imbie la plimbare si la descoperire, ai animalute dragute si poti practica si sporturi acvatice, surf, inot si plaja cat cuprinde. Daca vrei sa bei ceva bun mergi in barurile unice din Melbourne si la cafenele, la magazinele care vand cafea. Acolo discuti si intalnesti oameni minunati care de abia asteapta sa iti impartaseasca din povestile locurilor in care te afli.

Irlanda. Desi are ceva probleme din cauza climatului atlantic, Irlanda este si ea pe lista celor mai prietenoase tari din lume. Atmosfera dintr-un pub irlandez este perfecta pentru extrovertiti, irlandezii cauta sa discute cu tine mai ales dupa cateva paharele, vorbesc tare si sunt dornici sa aiba oameni in jurul lor. Irlandezii sunt primitori, te asteapta cu bratele deschise si sunt dispusi sa iti ofere tot ce ai nevoie ca sa te simti bine in tara lor. De la Cartierul Latin la strazile pline de istorie si de… magazine, pana barurile celebre din Dublin si Strada Quay din Galway, te poti bucura de toate daca esti extrovertit si vrei sa fii inconjurat mereu de oameni faini si pusi pe petrecere.

Emiratele Arabe Unite. Dune, moschei, zgarie-nori, Emiratele Arabe Unite le au pe toate. E o destinatie de vacanta cosmopolitana, e perfecta pentru extrovertiti. Dubai sau Abu Dhabi sunt doua destinatii perfecte pentru extrovertiti, te poti pierde in multimea de oameni si de magazine, vizitezi Burj Khalifa sau Louvre Abu Dhabi, mergi intr-un safari unic pe timp de noapte si poti campa in locuri special amenajate pentru turisti. Daca vrei ceva mai extravagant poti sa iei cina pe un vas numit dhow, un vas traditional arab pentru navigare turistica. Viata de noapte din Dubai nu are concurenta, asa ca poti profita de ea daca esti extrovertit.

Exit mobile version