Destinatiile turistice pentru tineri le dau ocazia sa se distreze pe cinste

Pentru tineri vacantele nu inseamna doar relaxarae si liniste, inseamna si distractie, drumetii cat mai multe, descoperirea de locuri noi si cat mai multe aventuri inedite. Destinatiile turistice pentru tineri sunt in general in zone indepartate, in zone splendide, unde natura este mai aproape de noi si unde turistii pot sa se bucure de cele mai interesante experiente.

In pachetele turistice pentru tineri vom gasi adesea unele dintre cele mai exotice locuri, dar si destinatii unde se pot face multe sporturi, unde exista si o viata de noapte si o sansa in plus sa petreci cele mai frumose zile de vacanta pe care le-ai avut vreodata. Destinatiile turistice pentru tineri sunt alese si in functie de cata lume este acolo, in general sunt preferate orasele, zonele ceva mai linistite, unde poti vedea oameni pe strada, dar nu prea multi. Pana la urma tinerii isi doresc vacante fara probleme, relaxate, cu cat mai multe provocari si cu spatii largi, deschise, unde sa poata sa se decontecteze si sa se plimbe cat e ziua de lunga.

Care sunt cele mai cautate destinatii de vacanta pentru tineri?

Kenya si Maasai Mara. Daca vrei sa ai o experienta si mai interesanta poti face voluntariat aici. Zebre si fel de fel de animale salbatice, copaci si pasiuni, iata cum s-ar descrie savana iconica africana. Poti face safari, poti sa vezi flora si fauna cat cuprinzi cu ochii, faci si sport in zone special amenajate, ai oameni primitori care abia asteapta sa te initieze in tainele culturii lor. Kenya este oricand o destinatie de vacanta perfecta pentru tineri, nu te plictisesti, nu ai viata de noapte din Moscova sau Sankt Petersburg, dar ai toata linistea pe care ti-ai dori-o vreodata si o multime de spatiu pentru relaxare si plimbari.

Costa Rica, Monteverde si padurile sale. Padurile situate foarte aproape de varful Monteverde-ului creeaza o atmosfera deosebita si sunt o adevarata minune a naturii. Odata ajuns in Costa Rica poti sa participi la eco-aventuri, te poti da cu tiroliana, poti face bungee jumping si ai si cele mai frumoase privelisti posibile. Si peste toate astea ai si cel mai inalt loc de bungee jumping si cea mai lunga tiroliana din America Latina. Una peste alta Costa Rica este o destinatie pe care tinerii o vor indragi si vor reveni acolo ori de cate ori vor sa se bucure de natura si de cat mai multa adrenalina.

Thailanda de Nord. O aventura care abia asteapta sa fie descoperita, Thailanda de Nord te intampina cu Bangkok, apoi te conduce pe bicicleta prin Ayutthaya, aflat in Patrimoniul UNESCO, pentru a descoperi mai apoi sate si localitati aflate departe de orice fel de harta turistica obisnuita. Mirosuri deosebite, pietele de noapte, templele inedite si preturile mici, toate acestea sunt caracteristici principale care atrag tinerii si care ii determina sa ia primul zbor spre Thailanda. Bucataria de acolo, oamenii si cultura specifica, precum si numarul mare de zone unde se pot practica diverse sporturi in aer liber sau pentru plimbari cat mai lungi printr-o natura superba.

Plajele din Belize. Localizate in Marea Caraibilor, Belize este o oaza de aventura. Apa limpede precum cristalul, palmieri miscati doar de adierea brizei, a doua cea mai mare bariera de corali din lume, toate acestea te asteapta in aceasta zona speciala pentru tineri. Poti face scufundari, poti vedea rechini, balene, insule deosebite, ruine mayase si multe sanctuare naturale unde viata salbatica isi continua cursul firesc. Tiroliana care trece prin jungla este atractia principala din Belize, la fel si cercetarile pe care le poti insoti in incercarea oamenilor de stiinta de a descoperi noi specii in insule. Belize ramane de departe o destinatie pe care tinerii o au inclusa pe lista de must see si pe care o vor revizita ori de cate ori au ocazia. Daca mai ai si prieteni cu tine Belize se transforma in destinatia nr. 1 in materie de distractie si cat mai mult timp petrecut in natura.

Insula de bambus din Cambodgia. Nu este doar un loc care iti aminteste de Legend of Zelda, este si o insula micuta de pe coastele Cambodgiei, cu nisip alb si fin, ape turcoaz si plaje intinse. Este locul perfect de relaxare, se pot face scunfundari la mica adancime pentru observarea pestilor, natura este aproape neatinsa si isi asteapta vizitatorii. Pasionatii de aventuri si de ceva adrenalina se vor indragosti de Cambodgia si de aceasta insula, mai ales ca locurile in care ajung sunt unele cu totul si cu totul speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *