Picioarele reprezinta o zona care e expusa mai ales vara, cand femeile umbra cu rochii scurte, fuste scurte, cu pantaloni scurti, costume de baie, iar barbatii cu pantaloni scurti sau costume de baie, daca e vorba de mersul la plaja. Parul de pe picioare e prezent indiferent de sex, asa ca va reprezenta o problema odata ce trece sezonul rece si lasam in sifonier hainele care acopereau tot piciorul.

Epilarea parului de pe picioare are eficienta maxima daca e facuta la salon, acolo unde se poate recurge la o epilare definitiva laser Braşov, daca discutam despre clientii din Braşov, de exemplu. Saloanele au aparatura de ultima generatie, lasere cu trei lungimi de unda ajustabile, setarile se personalizeaza in functie de particularitatile pilozitatii si pielii fiecarui client, nu exista durere in timpul procedurilor si nici efecte adverse notabile.

Desi epilarile definitive cu laser la salon sunt la fel pentru barbati si pentru femei ar fi si cateva diferente importante intre ele. De pilda, la barbati va dura ceva mai mult epilarea, vor fi recomandate mai multe sedinte pentru ca firele de par sunt mai groase, radacinile sunt mai groase, mai greu de epilat cu laser. Procentul de par disparut in urma epilarilor definitive la barbati ajunge undeva la 75%-90%, pe cand la femei, deja dupa 6-8 sedinte la patru saptamani diferenta parul inlaturat e de 95% la nivel de gambe si coapse, picior intreg.

Da, mai raman cateva fire de par dupa o epilare definitiva laser Braşov, dar e vorba de par fin si rar, decolorat, ca un puf, usor de intretinut si aproape invizibil. Asta inseamna ca pielea va arata bine, vei avea si piele catifelata, nu vor mai arata picioarele asa de urat cu par prea mult pe ele si vei putea sa te afisezi in public fara stres.

Alta diferenta intre epilarea definitiva in zona picioarelor la femei si barbati ar fi cea legata de periodicitate. Barbatii merg mai rar la salon pentru ca nu e o presiune sociala si psihologica atat de mare pusa pe ei, in vreme ce femeile trebuie sa aiba mereu picioarele perfecte, deci vor accesa serviciile de epilare definitiva cu laser mult mai des.

Putem discuta si despre diferentele legate de cresterea parului intre sesiunile de epilare. La barbati nu sunt tulburari hormonale atat de puternice ca la femei, care se mai confrunta si cu menstruatie si cu alte tulburari specifice lunare, iar cand apare si sarcina parul creste parca si mai repede. Parul creste ceva mai lent la barbati si accelerat la femei in multe cazuri.

Cat despre costurile epilarilor definitive cu laser la salon, ele sunt aceleasi pentru ambele sexe. Pornesc de la 400 ron pentru gamba si coapse, iar piciorul integral vei scoate din buzunar cel putin 600 ron. Costurile estimate prezentate anterior sunt per sedinta, deci in functie de recomandarile specialistilor de la salon vei ajunge si la costuri de 3000+ lei pentru tot piciorul, mai ales daca si si foarte mult par si destul de des, cum e in cazul barbatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *