Laserul a devenit in ultimii ani cea mai importanta tehnologie disponibila in saloanele care ofera epilari definitive profesioniste. Nu e vorba de laserul pe care il vedem in salile de operatii, laserul din saloane actioneaza doar asupra firelor de par, asupra foliculilor, e doar un fascicul luminos inofensiv. 

Pielea si restul firelor de par care nu fac parte din zonele de epilat nu vor fi afectate, nu este o procedura dureroasa epilarea cu laser, definitiva, rezultatele sunt foarte bune si procentele de par care dispare in urma epilarilor ajung la 75%-90% la barbati si la 90%-95% la femei. Nu apar nici iritatii, inflamatii, nu ai nici efecte secundare nedorite si iti poti relua activitatea normala dupa orice fel de epilare definitiva cu laser.

Practic eficienta in cazul sedintelor de epilare definitiva laser Cluj-Napoca depinde de aparatura cu laser din dotarea saloanelor si de experienta personalului care se va ocupa de folosirea acesteia. In mai toate saloanele ce ofera servicii de epilare definitiva cu laser sunt mai multe tipuri de laser, fiecare cu avantajele sale.

De exemplu, avem laser Nd:YAG 1064 nm, cu o penetrabilitate in tesut foarte mare, epilarile dovedindu-se a fi sigure si versatile daca ai fototip mai deschis. Lungimea de unda mai mare inseamna si rezultate mai rapide si sedinte mai putine, deci costuri mai mici cu o epilare definitiva laser Cluj-Napoca la salon.

Pe langa acest tip de laser mai exista laserul dioda. Viteza si usurinta epilarilor definitive sunt duse la extrem, impulsurile sunt mici si frecventele de repetare foarte ridicate, metodele de aplicare vor fi mereu folosite in miscare. 

Spre deosebire de laserul dioda lumina intens pulsata, care nu e in esenta un laser, sistem laser, se foloseste si la epilari definitive in orice zona corporala, dar si la rejuvenare vasculara sau pigmentara. Nu e recomandata pentru pielea inchisa la culoare, se foloseste cu precautie, rezultatele sunt bune, dar nu excelente.

Un adevarat standard cand discutam despre epilarile definitive la salon, laserul Alexandrite 755 nm are afinitate mai mare catre melanina in comparatie cu primul tip de laser amintit, eficienta e mai mare, confortul e sporit. Sursa tehnica va fi in miscare, se trateaza cu eficienta sportita fototipuri ceva mai intunecate in siguranta.

Deci cele mai eficiente tipuri de laser pentru epilari definitive sunt Alexandrite 755nm si Nd: YAG 1064nm, oferind flexibilitate si versatilitate in privinta parametrilor setati, durata de utilizare este scurta ca sa obtii rezultate extrem de bune. 

La ultima generatie de sisteme Alexandrite si Nd: YAG exista si handpice special cu racire integrata, trecerile peste zona tratata vor fi multiple in asa fel incat dozele de energie sa fie mereu adecvate si pielea sa nu fie supraincalzita. Si tratamentele sunt mai putin dureroase decat in cazul metodelor de epilare definitiva cu un singur impuls care trebuia sa faca fata unor zone destul de mari de pe corp, cu multe fire de par.

In urma documentarii si discutiilor cu saloanele unde veti merge pentru epilarile definitive veti sti ce fel de laser au si veti lua decizia in deplina cunostinta de cauza in orice context.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *