Galeriile anticariat

Am numai cosmaruri de cand cu banchetul. Doar vise care nu te lasa sa te odihnesti. Sa fie de oboseala, sa fie de altceva, dar ma doare capul de la ele. Ma deranjeaza astazi campania electorala din camin. M-au trezit din cosmarul meu. Galagie mare, imparteau tricouri, se termina campania si ce rost mai are sa ramana cu ele pe stoc.

N-asteptau sa spui intra, bateau un pic si intrau sa-ti dea repede un tricou. Eram prea absent ca sa ii fugaresc. De veni vb de tricouri, cobor azi pe la 8 fara ceva spre CCS sa-mi recuperez un tricou(din ala pierdut acum vreo 2 saptamani). In sala de dans nu era nimeni, au amenajat sectie de vot, cu 4 zile inainte. Nu-mi venea sa iau iar Copoul in piept fara odihna. Ma duc inspre Corso. Nici o banca libera, toate numai liceeni beti care aveau banchet la Clubul Bursei. Dar, pe strada, parca invizibili, de abia am observat, au revenit anticarii.

Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ce jucarii alegem pentru copiii de varste micute?

Sun Nov 3 , 2019
Inca de cand se naste micutul incepe sa experimenteze lumea din jur prin intermediul celor cinci simturi de baza. Fiecare simt trebuie sa fie stimulat cat mai bine in asa fel incat copilul sa poata sa inteleaga ce se intampla in jurul sau si sa isi exerseze abilitatile formate in […]