Galeriile anticariat

Am numai cosmaruri de cand cu banchetul. Doar vise care nu te lasa sa te odihnesti. Sa fie de oboseala, sa fie de altceva, dar ma doare capul de la ele. Ma deranjeaza astazi campania electorala din camin. M-au trezit din cosmarul meu. Galagie mare, imparteau tricouri, se termina campania si ce rost mai are sa ramana cu ele pe stoc.

N-asteptau sa spui intra, bateau un pic si intrau sa-ti dea repede un tricou. Eram prea absent ca sa ii fugaresc. De veni vb de tricouri, cobor azi pe la 8 fara ceva spre CCS sa-mi recuperez un tricou(din ala pierdut acum vreo 2 saptamani). In sala de dans nu era nimeni, au amenajat sectie de vot, cu 4 zile inainte. Nu-mi venea sa iau iar Copoul in piept fara odihna. Ma duc inspre Corso. Nici o banca libera, toate numai liceeni beti care aveau banchet la Clubul Bursei. Dar, pe strada, parca invizibili, de abia am observat, au revenit anticarii.

Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Atunci cand avem nevoie de topografie trebuie sa apelam la profesionisti

Tue Nov 5 , 2019
Euro Survey promite cele mai bune servicii de care poti avea nevoie in nenumarate contexte, astfel ca daca esti in cautarea unor specialisti in ridicari topografice stii la cine poti apela cu incredere. Despre topografie se stie ca reprezinta o mica parte a stiintelor care se ocupa cu masuratorile terestre, […]