Gențile sunt piesele statement care completează garderoba femeilor, indiferent de vârstă. Gențile de damă și-au depășit rolul practic – pentru depozitarea și organizarea bunurilor de uz zilnic, reușind să complimenteze chiar și cele mai pretențioase ținute.

Gențile sunt articole atemporale, care se conformează trendurilor, reușind să ofere doamnelor și domnișoarelor modele pentru toate preferințele: genți elegante, tip shopper, casual, menite să scoată din monotonie ținutele de zi cu zi.

Care sunt aspectele care diferențiază o geantă chic de damă față de un model banal?

Gențile de damă pot fi considerate veritabile investiții pentru generații la rând. Dacă dorești ca geanta să te însoțească ani întregi fără să se deterioreze, atunci tratează calitatea ca prioritate. Materialul calitativ își conservă proprietățile, fără să se deterioreze prin utilizare. Materialele premium mențin aspectul ca nou permanent. Costurile investite îți oferă satisfacția de a avea în garderobă o geantă veșnic nouă și care nu prezintă fisuri, sau alte semne de uzură care se formează odată cu timpul.

Alege pentru noua ta achiziție o pereche potrivită de pantofi care să completeze outfit-ul pentru un eveniment special, pentru birou, școală sau sesiunile de shopping. Femeile stilate pun preț pe felul în care se prezintă până la cel mai mic detaliu! Gențile nu trebuie asociate doar ocaziilor elegante. Alege să te simți confortabil într-o pereche de sneakers, jeans, o geacă de piele întoarsă, alături de o geantă voluminoasă!

Cum alegem geanta ideală pentru mai multe stiluri vestimentare?

Dacă nu ești o pasionată a genților de damă, atunci orientează-te către un model practic, în culori neutre de bej, maro, negru, alb sau crem pe care să îl integrezi în diverse ținute de zi. Gențile de damă shopper sau casual se remarcă prin compartimentarea spațioasă cu 2, 3 sau 4 buzunare principale și altele mai mici, dispuse la interior sau la spate. Gențile spațioase sunt potrivite pentru transportarea documentelor de birou, a cursurilor de școală sau a cumpărăturilor. Gențile de damă cu mânere metalice sau cu detalii aurii imprimă un aer personal unui outfit casual. Dacă iubești ținutele în culori sobre, atunci atașează la acestea o geantă roșie, roz, verde sau multicoloră care să creeze un echilibru vizual. Acestea reprezintă o pată de culoare, menită să ‘’îndulcească’’ rigoarea specifică ținutelor business sau de birou. Dacă personalitatea ta puternică te îndeamnă să îmbraci ținute în culori vibrante și tonice asemenea ție, atunci poți îmblânzi efectul cu ajutorul unei genți de damă într-o culoare potolită precum bej, maro, alb, negru sau o nuanță pastel.

Sunt gențile o parte componentă care formează personalitatea outfit-urilor?

Alegerea genții perfecte necesită tot atât de multă atenție la detalii, precum la căutarea rochiei de ocazie sau a pantofilor potriviți pentru ținuta de gală.

Gențile elegante de damă imprimă un aer rafinat vestimentației și în majoritatea cazurilor pun în valoare o ținută rigidă sau chiar monotonă.

Gențile casual asigură un aer relaxat outfit-urilor pentru birou sau subliniază personalitatea rebelă a vestimentației pentru petreceri și timp liber.

Gențile cross-body sau borsetele pot amplifica feminitatea ținutei tale, adăugând grație și captând privirile mulțumită design-ului inedit, sau prin prisma unor imprimeuri ieșite din comun.

Aruncă o privire în colecția de genți damă pe epantofi.ro, identifică modelul care îți reflectă personalitatea și depășește tiparele convenționale, fără riscul exagerărilor din punct de vedere stilistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *