Site icon RATB

Interioare într-un stil excentric și artistic! Trucuri de aranjare

Folosește decorațiuni originale

Un spațiu care este o combinație perfect echilibrată de simplitate, originalitate, artă și culori poate fi numit un interior într-un stil excentric.

Unei persoane excentrice îi va păsa de originalitatea și aspectul accesoriilor și decorațiunilor pe care le alege pentru interiorul său. Decorațiunile de perete, precum anumite tablouri mai neobișnuite, se vor potrivi perfect în el. Amintește-ți că toate accesoriile arată cel mai bine în seturi.

Dar un excentric caută în permanență inspirație și o găsește adesea în călătoriile lungi. Decorațiile în formă de animale vor aminti de călătoriile prin lume și reprezintă unele dintre elementele absolut obligatorii în locuința unei asemenea persoane. La fel de populare sunt și modelele de pufuri din catifea într-o culoare contrastantă sau cele din iută, care sunt extrem de stilate și vor cuceri din prima secundă. 

Ține cont de arta liniară

Caracterul artistic al interiorului va fi adăugat de elemente inspirate din atmosfera lucrărilor lui Pablo Picasso sau Henri Matiss. Accesoriile cu motiv liniar vor funcționa bine în spațiile minimaliste. În acest fel, se poate obține efectul unei galerii de artă, iar în interioare mai confortabile și vintage, excentricul se poate simți ca într-un studio de artist. Compozițiile simple, minimaliste, cu o grafică liniară pe pereți, covoare, perne sau ceramică sunt un must have!

Deși un interior decorat într-un stil excentric ar trebui în primul rând să inspire și să încânte, el trebuie să fie și funcțional. Aici, fiecare detaliu, chiar și cuierul, trebuie ales cu maximă atenție. Modele neobișnuite în forme de pasăre sau elefant nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

Pentru a-ți putea amenaja locuința într-un stil excentric, original, este important ca toate elementele, chiar și cele mai mici accesorii, să fie realizate din materiale de înaltă calitate, mai exact să fie durabile, elegante și naturale. Dacă vei ține cont de tot ceea ce ai aflat mai sus, sigur vei reuși să îți amenajezi locuința așa cum ți-ai dorit întotdeauna!

Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com

Exit mobile version