Reimprospateaza buretii si lavetele cu spirt

Daca pui buretele de vase la microscop vei avea un foarte mare soc, pentru ca pe suprafata lui se dezvolta nestingherite numeroase bacterii. Curatarea buretelui sau a lavetelor de bucatarie este usoara atunci cand ai la indemana spirt. Pune laveta sau burtele intr-un bol cu spirt si lasa-le acolo timp de 10 minute. Clateste complet si le poti folosi in siguranta din nou. Pentru curatarea rapida a buretilor si lavetelor tot ce trebuie sa faci este sa le pulverizezi cu spirt inainte de fiecare utilizare. Acum poti curata totul in siguranta mai ales ca pentru cei interesati de sprit sanitar, aceste produse sunt foarte ieftine, deci nu implica investitii majore.

Curatarea chiuvetelor si elementelor cromate

Dupa ce ai spalat chiuveta din otel inoxidabil sau din portelan, pulverizeaza alcoolul in chiuveta pentru a o dezinfecta in mod corespunzator si pentru a o face sa straluceasca. Foloseste o carpa uscata pentru a sterge finisajele cromate si intreaga chiuveta. De asemenea, spirtul este sigur de utilizat pe alama.

Curata suprafetele patate

Cand ai lasat o pata de market uscata prea mult timp, va fi foarte greu de scos. In loc sa cumperi un produs de curatare pentru stergere uscata, trebuie doar sa pulverizezi alcoolul pe zona respectiva si sa stergi usor urmele cu un prosop de hartie. Acest lucru este valabil si atunci cand folosesti un marker permanent pe o tabla. Nu trebuie sa arunci tabla, ci doar sa folosesti spirt.

Elimina petele de cerneala si marker permanent

Da, chiar si marker permanent! Daca iti patezi hainele cu cerneala sau marker permanent, lasa zona patata in alcool cateva minute, apoi sterge pata un prosop de hartie curat. Spala conform instructiunilor de pe eticheta si repeta procedura, dupa caz.

Curatarea suprafetelor din microfibra

Spre deosebire de apa, care va pata microfibra, alcoolul nu va patrunde in fibre si se va evapora rapid, ceea ce il va face un aliat de combatere a petelor. Pulverizeaza niste alcool peste zona patata si sterge cu un burete sau o carpa curata (ideal de culoare alba pentru a evita transferul de culoare). Se lasa sa se usuce. Daca microfibra devine foarte mata sau aspra, perie locul intr-o miscare circulara cu ajutorul unei perii moi.

Dezinfectarea mouse-ului si tastaturii

Utilizeaza alcoolul ca dezinfectant si ca degresant! Se usuca aproape instantaneu, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la deteriorarea generata de apa. Poti gasi mai multe ghiduri in acest sens pe internet.

Daca esti interesat de spirt medicinal pret nu trebuie sa iti faci griji pentru ca in mod sigur vei reusi sa obtii cele mai avantajoase preturi, deoarece spirtul este un produs de curatenie foarte accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *