Daca esti creativ si ai curaj poti sa gasesti cele mai bune idei pentru o sursa de venit foarte buna si pe termen lung

Sa ai un venit lunar pe care sa te poti baza este visul oricarui angajat. Numai ca veniturile nu sunt intotdeauna atat de mari si nevoia de bani in plus este mai mare ca niciodata. Te poti imprumuta de la rude, poti lua bani de la prieteni, chiar si de la banca.

Daca esti in cautarea unor modalitati originale de a avea un venit suplimentar sau chiar unul din care sa poti trai decent articolul de mai jos iti poate oferi cateva idei foarte bune pentru a incepe de undeva.

Orice sursa suplimentara de venit este foarte buna atat timp cat o poti avea. Si e din ce in ce mai greu sa obtii bani in plus, mai ales in perioadele de criza economica sau in perioadele in care piata muncii are probleme. Pe de o parte multe nise sunt deja „ocupate” si nu ai cum sa intri in zona respectiva, pe de alta parte tot mai putini angajatori sunt dispusi sa isi mareasca echipele.

Solutii exista, asta daca esti creativ si ai suficienta rabdare sa cauti si surse de venit la care ai acces prin modalitati mai putin obisnuite. Creativitatea te va ajuta intotdeauna sa obtii venituri foarte bune, chiar si unele suplimentare. Trebuie doar sa o pui la contributie si sa te bazezi si pe intuitie. Iata doar cateva exemple de surse de venit la care probabil nu te-ai gandit pana acum.

Cautator de lucruri pierdute. Desi pare ciudat, poti sa obtii venituri bune chiar si din recompense. Gasesti un portofel, bijuterii, camere, chiar si bani. Dupa evenimente importante va exista intotdeauna sansa sa descoperi o multime de lucruri aruncate sau uitate. Si cand le duci celui care le-a pierdut cu siguranta vei fi recompensat. Evident, nu e o sursa de venit prea stabila, dar cu putin noroc poti sa faci bani foarte usor si sa te si distrezi in acelasi timp. Calitatile de detectiv si spiritul de observatie sunt un must, la fel si atentia la detalii si curajul.

Vanator de diamante prin parcari. E cu siguranta o sursa de venit la care nu te-ai fi gandit. Cand e vara si e foarte cald oamenii lasa aerul conditionat la maximum in masini. Odata ajunsi in parcare aerul prea fierbite va determina dilatarea metalului de la bijuterii si s-ar putea a ramai surprins cate diamante si pietricele pretioase vei descoperi prin parcari.

Si chiar daca nu gasesti mereu vreun diamant mai micut vei gasi bani si alte lucruri utile prin toate parcarile in care ajungi. Adevarat sau nu, e o sursa de venit pe care ai putea sa o ai daca ai rabdare si ceva curaj sa cauti prin parcari goale sau pline, printre masini?.

Curatator dupa animale. Nimeni nu isi doreste sa curete excrementele ramase de la animale. Asa ca dintr-odata curatarea lor devine o sursa buna de bani. Cei implicati vin si curata totul si te scapa de excrementele din zona care are nevoie de o curatenie exemplara. Si cu cat mai des se intampla sa fie mizerie, cu atat vor creste si castigurile tale. Nu e o „meserie” prea placuta, dar daca vrei o sursa de bani pe care sa te poti baza e un inceput destul de bun.

Vanator de fier vechi sau metale, reciclabile. E foarte simplu sa faci rost de bani in plus mai ales dupa concerte, festivaluri, cand vor incepe din nou sa aiba loc. Raman doze, reciclabile, pe care le poti aduna si le poti duce la centre de reciclare.

Faci si voluntariat, castigi si un ban in plus si esti multumit ca ai ajutat si natura. Si fierul vechi este usor de gasit daca stii unde sa cauti, se plateste destul de prost daca discutam de metale pe care le poti avea peste tot, dar tot poti obtine venituri suplimentare chiar si asa.

Specialist in eliminarea animalelor decedate de pe proprietati, de pe drumuri publice. Animalele care nu apartin unui proprietar pot sfarsit tragic pe domeniul public, pe strazi din mai multe motive. Si cum animalele nu pot sa ramana acolo cineva trebuie sa se ocupe de ele si sa lase locurile respective curate.

Aici intervin specialistii in eliminarea animalelor decedate din toate spatiile publice sau chiar private. Se castiga destul de bine mai ales in orasele mari si in zonele unde sunt multe cai de acces, sosele, drumuri, unde sunt mereu masini, utilaje in miscare si multe animale de toate tipurile.

Jurat virtual. Daca vrei sa ajuti avocatii sa isi faca un discurs mai bun si mai convingator pentru pledoariile din fata judecatorilor poti sa devii jurat virtual. Vei putea asista la diverse variante de pledoarie si vei fi un punct de reper pentru juriul real din sala de judecata.

Desi poate fi plictisitor la inceput, e o sursa buna de venit de vreme ce procese sunt tot timpul si avocatii isi doresc sa aiba cea mai convingatoare si mai puternica aparare, de exemplu, pentru clientii lor. Si cum nu ai unde sa exersezi in fata oamenilor in conditiile epidemiologice actuale juratii virtuali raman cea mai buna varianta pentru un discurs excelent in fata judecatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *