Castigurile din sport pot fi la fel de mari si daca nu esti sportiv sau antrenor

Sportul este unul dintre domeniile in care se castiga foarte bine. Sportivii de performanta au salarii foarte bune, la care primesc sporuri in functie de rezultatele pe care le au, antrenorii au iarasi venituri substantiale si reusesc sa isi asigure o viata mai mult decat decente doar din sport.

Insa nu trebuie sa fii sportiv sau antrenor ca sa castigi bine din sport. Sunt numeroase alte modalitati usor de pus in practica prin care poti obtine venituri mai consistente decat in alte domenii si fara efort.

Cand te uiti la un meci de fotbal sau de handbal te gandesti cat de bine castiga sportivii respectivi si cat de usor este sa ai venituri foarte bune doar din sport. Realitatea este ca sportul este o sursa excelenta de bani, daca stii cum sa ii obtii si te implici in diverse activitati care au legatura cu sportul.

Daca esti de parere ca antrenorii sau sportivii sunt singurii care castiga bine doar din sport s-ar putea sa ai o surpriza cand vei descoperi in randurile de mai jos cate modalitati diferite de a obtine venituri bune din sport exista. E si mai usor si mult mai simplu sa ai respectivele venituri, nu ai antrenamente sau sesiuni prelungite de antrenament, investitii foarte mari si complicate de facut.

Incepe un blog pe nisa sport. Iti place sa scrii si esti pasionat de sport. Poti sa ai un blog despre activitatile sportive, poti sa scrii despre tot ce te pasioneaza din acest domeniu si sa obtii si bani din publicitate, daca postezi mereu si incerci sa aduci informatii interesante.

Da, nisa este una destul de aglomerata, dar daca stii cum sa te pozitionezi si vii mereu cu informatii noi vei putea sa iesi in evidenta foarte usor. De la interviuri sau documentare, articole de opinie sau orice fel de specii jurnalistice doresti, adaptate pentru on-line, pe toate le poti avea pe blog.

Cu timpul vei putea avea si parteneriate, vei putea sa iti diversifici tematica abordata si vei fi cunoscut pentru blogul tau si pentru materialele de acolo, pe care le vor citi din ce in ce mai multi utilizatori.

Incepe un podcast. Spre deosebire de blogging, un podcast e ceva mai simplu de facut. Poti vorbi iarasi despre orice fel de evenimente sportive, poti aduce in prim-plan personalitati importante din sport.

Spatiile publicitare din podcast se pot vinde destul de usor, daca ai trafic suficient pe podcast vei castiga foarte bine si faci si ce iti place. Daca nu te pricepi la tehnica sau la montajul audio poti sa colaborezi cu un prieten, coleg si in acest fel ai o misiune mai simpla si stii ca totul este perfect de fiecare date.

Continut video cu tematica sportiva. Din sport se poate castiga destul de bine daca te pricepi la filmare si esti pasionat si de editare video. Gasesti o tematica apropiata de cea care e apreciata si cautata in on-line, incepi sa te documentezi si sa vezi cum poti promova mai bine videoclipurile si in acest fel ai o sursa de castig sigura pentru viitor.

Daca mai ai si parteneriate si gasesti oamenii potriviti pentru filmari nu vei avea probleme cu veniturile din sport. Totul este sa fii mereu pe faza si sa ai filmari si videoclipuri montate care sa atraga si care sa fie mereu de interes, pe subiecte foarte usor de „digerat” si cu informatii corecte si obiective prezentate in cea mai originala maniera posibila.

Incepe un canal de YouTube de comentarii. Pe langa faptul ca vei castiga destul de usor din YouTube daca iti atragi suficient de multi urmaritori, vei putea sa fii remarcat mai usor de diverse personalitati, posturi de radio sau de televiziune si vei avea si o cariera asigurata intr-un viitor apropiat. Comentariile sportive sunt apreciate mai ales daca vin de la cineva care are deja suficient de multa experienta si cunoaste foarte bine lumea sportului. Cu cat te implici mai mult si ai si un background suficient de bine pus la punct in domeniul sportului, cu atat vei capata autoritate mai mare in on-line si te vei putea sustine financiar din YouTube.

Devino fotograf sportiv. Iti place sa fotografiezi, stapanesti bine aparatul foto si te pricepi bine si la editare foto? Atunci o cariera de fotograf sportiv este perfecta pentru tine.

Fotografii sportivi calatoresc mult, incearca sa surprinda cele mai tari momente din timpul meciurilor, pozele bune pot sa fie vandute extrem de bine. Daca mai ai si un portofoliu solid si multe fotografii bune, esti pasionat si stii la ce evenimente sa mergi, faci parte din randul fotografilor acreditati vei avea de castigat cu siguranta si vei obtine venituri bune din sport foarte usor.

Te ocupi de conturile de pe retele de sociale pentru sportivi sau pentru diverse echipe, cluburi. Toata lumea are nevoie de promovare, de on-line si in special de conturile de pe retelele de socializare. Ai experienta si te pricepi sa administrezi pagini si conturi de pe retelele de socializare, esti castigator.

Faci ce iti place, castigi si foarte bine, daca mai esti si un copywriter bun te poti ocupa personal de postari si de materialele pentru social media, de strategia pentru retelele de socializare, de campaniile de pe social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *