Atunci când ai nevoie de un camion fiabil, economic, rezistent la uzură și intemperii, cu motorizare de calitate, prima sugestie pe care ti-o oferă orice dealer auto este Iveco S-Way.

IVECO S-Way este una din cele mai bune alegeri când vine vorba despre soluții de transport și este proiectat cu gândul de a indeplini nevoile și cerințele șoferilor, mai ales când este folosit pentru drumuri lungi sau deplasări cu opriri dese. Fiecare beneficiu oferit de Iveco are la bazaă inovația tehnologică și experiența îndelungată în producția de autovehicule.

Legătura cu tehnologia prin conectivitate, cabina cu spațiu generos și dotări de top, sistemul ergonomic de depozitare și zona de somn și relaxare menită să odihnească cât mai bine , sunt toate atribute ale unui vehicul realizat conform celor mai noi inovații. Reducerea consumului de combustibil și scăderea noxelor sunt avantaje ale noului IVECO S-WAY oferind  transport de calitate și productivitate sporită, grație tehnologiilor avasate și customizarea opțiunilor.

​Iveco S-Way este dotat cu diferite tipuri de motorizare din gama de motoare Euro 6, folosind combustibil  motorină sau gaz natural, în funcție de necesități. Motoarele pe motorină cu 3 game de cilindree și o putere între 330 și 570, sunt alese pentru fortă și dynamism. Acest gen de motorizare in 3 cilindree este disponibilă și în versiunea cu combvustibil gaz natural , pentru o conduit ecologică și reducerea noxelor.

Sistemul Smart EGR mărește eficiența de ardere utilizând optimizarea punctului de injecție  având ca obiectiv reducerea consumului de carburant. Risipa de energie este redusă la minim folosind dispozitive auxiliare iar funcția anti-idling  ajută la oprirea automată a motorului în perioadele de inactivitate mai lungi.

Sistemul predictiv  IVECO HI-CRUISE GPS este  conceput prin integrarea asistenței tehnice, a transferului de viteze și a controlului de croazieră prin cartografiere GPS  de înaltă fidelitate.

​Cabina noului Iveco S-Way este redesenată pentru o mai bună performanță aerodinamică, în vederea reducerii consumului de carburant cu până la 4%.Detaliile constructive noi, spațiul lărgit și conectivitatea, transformă șofatul într-o experiență lipsită de stress, plină de confort și siguranță la volan.

IVECO S-WAY NP profit din plin de avantajele oferite de un combustibil ecologic, păstrează calitatea aerului și oferă condiții ecologice în timpul funcționării, în spiritul protecției mediului. Sliențiozitatea de numai 71dB este surprinzătoare, însă definește modul în care modelul de la Iveco este adaptat pentru trasee urbane de noapte. Autonomia camionului Iveco S-Way este remarcabilă, de până la 1600 km, atunci când e vorba de motorizare care folosește gazul natural.

Iveco a integrat cu success motorizarea ecologică în noile modele S-Way, folosind combustibil cu emisii reduse de noxe și respectând mediul, însă camioanele își păstrează aceleași caracteristici de fiabilitate, eficiență și cost redus de întreținere. Într-o epocă în care avem datoria să protejăm planeta și să scădem la minim poluarea, acest tip de camioane au căpătat din ce în ce mai multă popularitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *