Talentele unice sunt apreciate in lumea moderna

Fiecare om este unic in felul sau. Unii suntem buni la anumite sporturi, altii ne pricepem bine la tehnologie, in vreme ce unii chiar nu avem niciun fel de talent, nicio pasiune. Dar sunt si oameni care au talente deosebite si care le folosesc de multe ori pentru a avea surse de venit foarte bune sau pur si simplu doar se mandresc cu ele si atat. Pe acesti oameni ii vom cunoaste in randurile ce urmeaza.

Sa ai un talent nu e nimic iesit din comun. Toata lumea e talentata la ceva daca se gandeste bine. Poti fi talentat la desen, pictura, poti sa manuesti cu maiestrie tot ce tine de tehnologiile moderne, sa le intelegi foarte bine si sa te pricepi la orice. Mai poti fi talentat la dans, poate la construit diverse tipuri de cladiri, la proiectare etc.

Talentul ti-l descoperi si ti-l cultivi cat poti de bine, mai ales daca e vorba de unul aparte. Asa au facut si urmatorii oameni cunoscuti deja in toata lumea pentru ceea ce pot sa faca.

Mutarea obiectelor cu puterea… mintii, Miroslaw Magola. Magola sfideaza legile gravitatiei si se foloseste de puterea psihokineziei pentru a ridica orice fel de lucruri si a le transporta prin aer pana la contactul cu al sau corp. Odata ajunse pe corpul sau acestea stau acolo. Este vorba despre o energie fizica puternica de care Miroslaw se foloseste mereu pentru a face spectacol si a misca obiectele prin aer, a le impune anumite miscari. Ciudat sau nu, toate obiectele reusesc sa stea „lipite” de el chiar si cand se misca. Dincolo de sceptici, care nu cred nimic din ce vad, Miroslaw este de parere ca aceste puteri iesite din comun l-au ajutat si ca sunt reale, nu e nimic fake…

Avionul si urechile puternice, Manjit Singh. Este supranumit omul de fier. Are 30 de recorduri deja inregistrate, inclusiv trasul unui autobuz mare cu ajutorul… parului. A mai ridica 85 kg cu urechile, dar nimic nu se compara cu recordul sau absolut: trasul unui avion cu urechile. In 2007 omul a reusit sa traga un avion de vreo sapte tone pe un aeroport din Marea Britanie. Dupa ce a fost inregistrat si acest recod Singh a precizat ca simte „o usoara” durere la urechi, dar ca se simte foarte bine. Banii stransi de pe urma evenimentului au mers la organizatia sa care ajuta copiii din anumite zone din India sa faca sport.

Lacrimile, pe post de… cerneala, Ru Anting. Chinezul are un talent special: poate scrie caligrafic cu… lacrimi. Trage apa prin nas si o arunca prin canalele lacrimale. Si-a descoperit talentul special pe cand inota si tot avea apa in nas, pe care ajungea sa o arunce prin canalele lacrimale. Dupa ce si-a pierdut locul de munca de la o fabrica de ingrasaminte chimice a exersat vreme de trei ani si s-a specializat in scris cu „lacrimi”. El poate arunca apa din ochi la distante foarte mari si cu viteze ametitoare.

Mancaciosul Michel Lotito. E deja cunoscut in toata lumea. Monsieur Mangetout e un francez simpatic care poate manca orice ii dai. Metal, sticla, cauciuc, biciclete, televizoare, orice fel de lucrusoare ai prin casa omul le va manca. A mancat si un avion vreme de doi ani, bucata cu bucata! Inainte de mesele sale neobisnuite bea mult ulei mineral si apa dupa care poate sa manance orice. Secretul sau? Sucuri gastrice si acid din belsug, puternice, dar si stomac si instestine cu pereti de doua ori mai grosi decat cei normali.

Omul care nu doarme niciodata, Thai Ngoc. Cum ar fi sa nu ai nevoie de somn deloc? Il putem intreba pe Thai, un fermier din Vietnam de 64 de ani. Dupa ce a facut o febra urata prin 1973 nu a mai putut dormi deloc. A tot numarat oi in vreo 11.000 de nopti, dar tot degeaba. Batranul se simte bine, face sport zilnic carand niste saci de ingrasamant pentru pamant. Si daca tot nu are ce face noaptea a sapat si a facut bazine pentru pesti si a pazit ferma cu ochi de vultur.

O problema transformata in talent, flatulenta, Paul Oldfield. Domnul Metan, asa mai e cunoscut Paul, e un fost mecanic de tren. Este „basinos profesionist” si si-a descoperit talentul in timp ce facea yoga alaturi de sora sa. Asa a vazut ca poate sa ia aer prin posterior si sa il tina cat doreste pana la eliberarea sa cu putere si zgomotul aferent. Nu numai ca da vanturi fenomenal de lungi, dar poate „interpreta” opere celebre clasice, de la Valurile Dunarii la melodii moderne de muzica usoara. Din 1991 se dedica doar… flatulentei. Si castiga foarte bine, mai ales ca talentul sau este unicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *