On air

Din nou in “emisie”, integralist. Sesiunea asta a fost de pomina. Nimic nu a mers conform cu planul. Dar au trecut asa de repede. Unde ma asteptam sa ma implic mai mult, aproape ca nu m-am implicat deloc….unde credeam ca o sa treaca asa, de la sine, …am citit de nu imi venea sa cred. Notele la fel, cu surprize multe.

Un gest neasteptat din partea unui profesor. Nu a dat deloc de inteles ca va fi asa de generos cu noi. Ne-a lasat sa stam in transee pana in ultima clipa. La un moment dat nu mai vedeam lumina de la capatul tunelului. Ce sa fac, sun un prieten. Imi spune ca ma reprogrameaza, ca vedem cum facem, poate merg la ambasada prin perioada de licenta. De treaba, e greu cu programarile astea. Vedeam nisipul, auzeam oceanul si muzica aia stupida care mai e cateodata in barurile de bikeri pe timpul zilei.

Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Absolvent

Tue Oct 15 , 2019
E joi. Ziua de dupa banchet. Ma duc pana la sala. Nu era nimeni. Plec in jumate de ora. Urc Copoul pe jos. Ajung pe “strada mea”. Merg. Din fata la magazin ma uit sa-mi vad geamul camerei. De un an, de fiecare data cand ajung in fata la magazin, […]