Site icon RATB

Rochițele sezonului pentru micile prințese

Rochiile spectaculoase, elegante pentru fete, pot fi greu de găsit, dar cu ajutorul nostru, vei găsi cu siguranță rochia perfectă pentru fetița ta. Dacă ar fi să comparăm hăinuțele de fetițe cu cele pentru băieței, atunci cu siguranță domnișoarele ies în avantaj. Asta datorită varietății de hăinuțe dar și a numeroaselor accesorii disponibile pentru ele. Atunci când trebuie să alegi rochițe, este bine să iei în considerare anumite aspecte, totul pentru ca micuța ta domnișoară să se simtă că o veritabilă prințesă.

Cum alegi cele mai frumoase rochițe?

Ia în considerare în primul rând dimensiunile fetiței. Materialul din care este confecționată rochița este de preferat să fie din bumbac, mătase sau un alt material ce permite micuței să se miște, să nu o strângă în niciun loc. În funcție de croiala rochițelor, dar și de la un producător la altul, mărimile variază, de aceea cel mai bine este să măsori fetița. Dacă alegi numai după vârstă, există o mare posibilitate ca modelul să nu îi fie bun, de aceea mărimile în centimetri te vor ajuta mai mult.

Rochițele lungi, dar și cele scurte sunt adecvate pentru orice vârstă. Dacă modelul are o lungime extrem de lungă, fetița poate părea mai matură, ceea ce nu îți vei dori. Deci, va trebuie să optezi pentru o rochie ce îi va permite fetei să se poată desfășura, însă care, îi va sublinia frumos vârsta. Poți opta pentru o mărime mai mare față de cât poartă fetița. Micuțele sunt mai mereu în mișcare, iar acest lucru înseamnă ele au nevoie de o rochie ce nu le va limita mișcările.

Rochia trebuie să fie confortabilă
Atunci când cumperi rochii de fetițe, pentru ocazii speciale, confortul este cheia. Când apare ocazia de a se îmbrăca, în special elegant, orice fată vrea să se simtă ca o prințesă în timp ce dansează și se joacă. Încearcă să eviți modelele prea strâmte. Și, cu siguranță, este bine să stai departe de materialele prea grele sau rigide.

Să nu simtă căldură excesivă sau frig
De asemenea, fetiței nu trebuie să îi fie cald sau frig în rochiță. Gândește-te la perioada anului în care va purta rochia, dacă sezonul va fi cald sau rece. Dacă va fi frig, ia în considerare asocierea rochiei cu un cardigan, pe care micuța îl poate scoate, atunci când a ajuns la un confort termic.

Material de calitate

Calitatea materialelor contează și influențează felul în care fetițele se simt atunci când poartă respectivele rochițe. Pe lângă bumbac, țeșături precum tafta și organza sunt de luat în considerare. Materialul din care sunt confecționate rochițele trebuie să fie unul foarte lejer, vaporos, iar asta nu se aplică doar în cazul rochițelor de vară. Bumbacul este cel mai apreciat material.

Ce combinații vestimentare se pot face cu rochițele?

Contrar unor concepții, în zilele noastre, fetițele adoră culori precum roz, bleu, turquoise, roșu, lila, alb. Rozul este și el o nuanță îndrăgită, însă și cele anterior amintite se pot combina cu ușurință. Pantofiorii albi merg de minune cu orice culoare, iar un dres tot alb, va completa frumos ținuta. Se poate adăuga o gentuță, fundițe prinse în păr.

Unde pot purta fetițele rochii deosebite?

Rochițele pentru petrecere sunt cele mai adorate nu doar de către fetițe, dar și de către mămici. Fie că vorbim de botezul fetiței sau de o petrecere aniversară, îți vei îndrepta atenție către rochițele spectaculoase, ce ies din tipare, vrând să ai ce este mai frumos pentru copilul tău. Rochițele stil prințesă sunt printre cele mai căutate tipuri de rochițe, indiferent de ocazie. Acestea au întotdeauna un farmec aparte datorită design-ului lor cu adevărat minunat.

Exit mobile version