Clientii fideli ai saloanelor cu servicii de epilare definitiva stiu deja ca eficienta tratamentelor si epilarilor efectuate acolo depinde in mare masura de profesionistii care folosesc aparatura din dotare. Degeaba ai aparate de zeci de mii de euro si lasere performante pentru o epilare definitiva laser Cluj-Napoca daca nu ai personal cu experienta, priceput, care sa stie cum sa foloseasca in mod corect echipamentele pentru epilarile din fiecare zi.

Rolul specialistului de la salon este unul mai important decat iti inchipui. El nu se va rezuma doar la manevrarea aparatelor cu laser pentru epilari rapide, sigure, fara durere si stres, cu rezultate vizibile dupa sase sedinte sau mai multe, depinde de pilozitate si de pielea clientilor. 

Rolul sau va fi sa se ingrijeasca de aparatura, sa solicite mentenanta si reparatii, verificari periodice, inlocuire. Tot el va fi responsabil de testarea fiecarui aparat inainte de orice fel de epilare definitiva laser Cluj-Napoca pentru a se evita orice fel de efecte negative asupra firelor de par si asupra pielii clientilor.

Aplicarea procedurilor se va face intotdeauna in functie de niste etape bine stabilite, pe care personalul de acolo le va invata si intelege, va participa la cursuri de pregatire si va putea oferi orice fel de raspunsuri clientilor interesati de proceduri. Crearea unei atmosfere relaxate, confortabile si gasirea celor mai bune pozitii de aplicare a tratamentelor la salon depinde tot de el.

Un specialist foarte bine pregatit si cu experienta va putea sa schimbe din mers setarile la aparate, sa personalizeze experientele oferite, sa fie atent la client si la toate starile si manifestarile sale pentru a avea de fiecare data o experienta foarte buna in timpul epilarilor. Practic cum iese clientul pe usa salonului, daca e multumit si daca intelege tot ce va urma depinde in cea mai mare masura de tine, specialistul din salon. 

Daca e multumit va mai reveni si pentru sedintele viitoare si asta inseamna si profit pentru salon, si tot daca e multumit va apela si la alte servicii, poate, avand incredere deplina in proceduri si in oamenii de acolo.

In alegerea saloanelor pentru epilari definitive cu laser vei tine cont in primul rand de specialistii de acolo, de modul in care esti primit, de cum se comunica in timpul procedurilor, de modul in care se manevreaza aparatura si cat de bine se cunosc toti pasii aplicarii procedurilor destul de complexe.

Tine minte ca un specialist bun in epilari definitive cu laser va incerca sa isi dea seama mai intai daca esti candidat potrivit pentru epilarile ce vor urma, daca poti sa treci prin astfel de proceduri, daca vei avea rezultatele dorite si daca firele de par si pielea sunt bune pentru epilarea definitiva. Se ofera consultanta, sedinte gratuite uneori ca sa vezi ce pot face aparatele cu laser si daca epilarea este una de succes sau daca ai nevoie de altfel de aparatura mai eficienta.

Asadar, specialistul in epilari definitive cu laser va avea toata raspunderea pentru proceduri si in functie de el vei alege, in principal, si saloanele la care vei merge, alaturi de criterii precum aparatura si preturile, desigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *