Șamponul uscat este considerat pe bună dreptate un remediu magic pentru coafarea părului. Dar de ce este acest produs la modă atât de popular? Este ideal pentru a adăuga rapid volum și stil. 

Dimineața nu aveți suficient timp pentru a vă spăla, usca și coafa bine părul? Nicio problemă, șamponul uscat va deveni colacul de salvare! 

Cum funcționează? Componenta principală care este responsabilă de absorbția excesului de grăsimi de la suprafață este silicatul. Produsul a devenit rapid o parte indispensabilă a procesului modern de coafare. Fie că trebuie să vă împrospătați rapid părul, fie să îl pregătiți pentru o coafură complexă, un șampon uscat este ceea de ce aveți nevoie. Acest lucru este convenabil mai ales într-o călătorie sau când vă grăbiți.

Beneficiile șamponului uscat 

Fără îndoială, cea mai bună calitate a șamponului uscat este faptul că oferă  ușor și instantaneu prospețime părului, chiar dacă acesta a fost spălat mai demult. Noua formulă, care include extracte de bumbac și aloe vera, degresează ușor părul, oferă un miros minunat și hidratează scalpul în același timp. Produsele moderne oferă satisfacție și pentru alte nevoi ale părului. Spre exemplu, dacă avem o podoabă capilară lipsită de volum, șamponul uscat vine în ajutor chiar și părului fin. Persoanele care au părul gras pot apela la șamponul uscat pentru părul gras, care va oferi cu ușurință un aspect sănătos și bine îngrijit podoabei capilare. De asemenea, producătorii au luat în calcul și alte nuanțe, cum ar fi spre exemplu culoarea părului. Pentru a evita reziduurile ușoare din păr, fetele cu părul întunecat ar trebui să folosească un șampon uscat special pentru brunete. 

Produsul este, de asemenea și un instrument excelent de coafare. Oferă coafare ușoară (apropo, chiar și pentru părul proaspăt spălat). Puteți face o valurile dezordonate(care sunt la modă acum) destul de rapid. Buclele voluminoase, împletiturile și coafurile complicate rămân în formă mai mult timp și se mențin mai bine. 

Mod de utilizare a șamponului uscat sau cum îl aplicați pe păr

Este aproape imposibil să greșiți atunci când utilizați șamponul uscat. Urmați aceste instrucțiuni simple și părul dvs. va arăta de parcă a fost spălat recent.

  • Acoperiți umerii cu un prosop(pentru a evita pătarea hainelor) și pieptănați părul bine. 
  • Agitați recipientul ușor, astfel încât toate ingredientele active să se amestece bine și aplicați în mod uniform șamponul uscat pe păr de la o distanță de 20 cm. 
  • Pe cele mai poluate zone, lăsați șamponul timp de două până la trei minute. Acest lucru va permite produsului să absoarbă impuritățile, uleiul și reziduurile produselor de îngrijire a părului. 
  • Pieptănați bine părul și aranjați după cum doriți.

Șampon uscat: când spălați părul data viitoare? 

Deși șamponul pentru păr uscat este foarte comod pentru utilizare, nu poate înlocui spălarea obișnuită a părului. Șampoanele, balsamurile pentru păr sau măștile de îngrijire obișnuite, aplicate pe părul umed conțin ingrediente  hrănitoare pentru a oferi îngrijire profundă și desigur curățenie, în același timp. Nici un șampon uscat nu poate rezolva această problemă. Dar, acesta este ideal pentru a fi utilizat între spălarea cu șampoane tradiționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *