Posibilitatea de a lucra de la domiciliu reprezinta una dintre cele mai mari atractii pentru orice angajat, insa o asemenea oportunitate implica si asigurarea conditiilor ideale de lucru. Aici intervine Thinstuff care a dezvoltat un software ce se bazeaza pe o solutie simpla si asigura eficienta maxima in orice context. Prin intermediul remote desktop connection Windows 10 oricine are posibilitatea de a lucra remote, iar lista de avantaje e una foarte generoasa.
Pachete pentru toate nevoile
In primul rand, la Thinstuff sunt disponibile mai multe pachete care au fost alcatuite pentru acoperirea nevoilor tuturor. Asadar, se pot alege pachete care sa asigure un numar de 3 conexiune, de 5 sau 10, dar exista si posibilitatea de a opta pentru conexiuni nelimitate, optiune ideala pentru cei care isi doresc sa aiba libertate deplina.
Posibilitatea de a lucra de oriunde
In al doilea rand, aceasta solutie deschide usile catre mari economii in cadrul fiecarui business. Posibilitatea de a da sansa angajatilor de la lucra de la distanta nu numai ca aduce mai multa eficienta din partea acestora, dar scad considerabil si costurile, ceea ce reprezinta un beneficiu in orice context. Angajati se pot conecta de la distanta, de acasa, din hoteluri, din tari straine, oriunde au acces la internet.
Conectare rapida
In plus, conectarea se face imediat, fiind nevoie doar de pregatirea statiei de lucru prin instalarea software-ului, ceea ce nu ia mai mult de cateva click-uri. Cu alte cuvinte, solutia este simpla si accesibila oricarui business si angajatilor acestora.
Fara alte investitii
Solutia remote desktop connection Windows 10 este similara cu cea Microsoft Access Remote Desktop, cu diferenta ca la Thinstuff costurile implicate sunt mult mai mici, iar cerintele de sistem mai putine. Cu alte cuvinte, sunt impuse mai putine limite utilizatorilor, astfel ca vorbim de o solutie care se dovedeste a fi potrivita pentru toate firmele care nu trebuie sa investeasca acum in statii de lucru moderne. De asemenea, nu se pune problema conectivitatii pentru ca, din nou, nu sunt impuse limite.
Solutia poate rula atat pe Microsoft XP, Vista sau 7, adica sisteme mai vechi, cat si pe cele mai noi precum 8, 8.1 si 10. Totodata, scade considerabil volumul traficului de date din retea, ceea ce este un mare plus in orice context si se datoreaza faptului ca utilizatorii acceseaza informatiile direct pe server. Pe aceasta cale creste viteza de lucru si nici macar nu e nevoie de investitii in statii de lucru mai puternice sau de achizitionarea altor echipamente. Tot la capitolul crestere putem aminti si de siguranta datelor, unde nu exista probleme pentru ca totul este securizat.
Libertate deplina
Tehnologia TSX USB permite inclusiv utilizarea dispozitivelor de tip USB in retea in cadrul sesiunii RDP. Mai mult, TSX Remote APP ofera posibilitatea de a folosi o singura aplicatie de pe o statie de lucru, fie si alte unelte disponibile, totul ramane la alegerea clientilor in functie de nevoi.
Preturi mici
E bine de stiut si faptul ca licenta Thinstuff se achizitioneaza o singura data, nu exista costuri ascunse si nici nu e nevoie de plata unui abonament lunar. De asemenea, daca se doreste folosirea unor imprimante, acestea sunt disponibile direct pe server, ceea ce asigura mai multa libertate si mai putine batai de cap.
Pe orice statie
Nu in ultimul rand, utilizatorii au sansa de a folosi tehnologia Thinstuff atat pe statii de lucru si laptopuri echipate cu Windows, Linux, cat si cele Apple, dar nu se limiteaza doar la atat, ci solutia este disponibila si in versiunea de mobil pentru smartphone-uri care ruleaza sistemul de operare Android si iOs. Ne bucuram de beneficii maxime la preturi minime, totul cu solutia Thinstuff.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *