Site icon RATB

SPECIAL AJUN DE CRĂCIUN: Ascunzatorile perfecte pentru cadourile copiilor

Ascunzatorile perfecte pentru cadourile de Craciun sunt locurile unde micutii nu au treaba aproape niciodata

Inca de la inceputul lunii decembrie parintii au o mare problema: dupa ce au gasit cadourile potrivite si mult asteptate de cei mici va fi nevoie de o ascunzatoare perfecta pentru ele pentru a nu fi gasite mult mai devreme de dimineata magica de Craciun. Si e foarte dificil sa o gasesti pe cea mai buna ca sa nu ajungi in situatia in care cei mici iti arata cand revii acasa de la job cadourile pe care tu voiai sa le gaseasca pe 25 decembrie fix sub bradul de Craciun…

Daca esti parinte si ai copii mici stii deja ca princhindeii vor incepe sa caute cadourile Mosului sau vor da peste ele fara sa isi propuna lucrul asta mult mai repede decat te-ai fi asteptat. Problema e cu atat mai „spinoasa” cu cat cadourile gasite sunt mai multe si chiar mai scumpe. Ca parinte vei fi nevoit sa cumperi alte cadouri si sa te gandesti ceva mai bine unde le tii pana in noaptea magica de Craciun.

Potrivit unui sondaj recent, parintii nu sunt prea creativi in privinta ascunzatorilor perfecte pentru cadourile de Craciun, asa ca micutii ajung sa fie detectivi foarte iscusiti si sa le gaseasca cat ai zice… cadou. Din sondajul amintit reiese un lucru foarte clar: parintii nu prea au imaginatie, asa ca vor ascunde cadourile pentru cei mici in camerele libere, in dulapuri inchise, sub pat sau chiar in portbagaj. Putin peste 15-16 procente au marturisit ca s-au gandit sa isi tina cadourile pentru cei mici in beci, daca stau la casa, in boxa asu in garaj, daca au si masini.

Nici copiii nu sunt atat de creativi pe cat ai crede, asta e o alta certitudine. De regula ei cauta cu multa dibacie unde te astepti mai putin, dar in majoritatea locurilor unde adultii oricum ascund cadourile in graba. Insa cand si-au pus in cap sa gaseasca ceva vor gasi cu siguranta.

Trecand peste aceste date statistice e bine sa retinem un lucru: cu cat ne straduim mai tare sa gasim locul perfect pentru cadouri si suntem mai creativi, cu atat vom avea sanse mai mari sa mai avem cadourile cumparate la inceput de decembrie si in noapte dintre 24-25 decembrie, cand e musai sa vina Mos Craciun la copiii care au fost cuminti tot anul.

Pentru cei care s-au aflat de multe ori in situatia de a ramane fara cadourile de Craciun pentru ca au fost deja gasite mult mai devreme propunem cele mai bune ascunzatori pentru cadourile deja cumparate. Tine minte, taticule sau mamico, micutii pot sa gaseasca cadourile chiar si in Ajunul Craciunului, asa ca fii foarte vigilent si sa iti iei toate masurile de precautie daca nu vrei sa dai fuga iarasi la magazin sau in magazinele virtuale si sa astepti comenzile cu sufletul la gura si cu explicatiile la purtator pentru cei mici?.

Exit mobile version