Site icon RATB

SPECIAL ANUL NOU: Cum sa ai cel mai frumos revelion alaturi de noul membru al familiei tale?

De revelion si cei mici au nevoie de distractie si de o seara magica

Anul acesta a fost greu, a fost complicat. Dar pentru multe familii a fost unul minunat, pentru ca a venit pe lume un bebe. Si cum euforia nasterii unui copil nu trece asa de usor, nu se poate ca de revelion sa nu sarbatoriti acest lucru unic din viata voastra. Desi stati acasa anul acesta pentru ca e cel mic si trebuie sa aveti grija de el, nu ar strica sa va ganditi la o trecere dintre ani ceva mai speciala, acum ca sunteti trei si nu mai sunteti singuri de revelion.

Copiii stiu sa se bucure de revelion cand sunt mai mari, dar cand sunt mici ar putea sa nu fie atat de incantati de aceste eveniment important. Ca sa nu treaca totusi ca orice seara obisnuita, de revelion, in seara de Ajun de Anul Nou ati putea organiza in familie cateva mici evenimente si chiar o petrecere care sa marcheze primul revelion al micutului vostru.

Imbracamintea potrivita. Nu doar adultii trebuie sa se imbrace frumos in noaptea dintre ani. Daca ai in familia ta un nou membru care are si primul sau revelion petrecut alaturi de parinti trebuie sa te ocupi de imbracamintea lui. Ii poti lua un costum, daca e baietel, sau poti sa ii cumperi o rochita frumoasa, daca e fetita, ca sa fie si bebe in ton cu atmosfera de sarbatoare.

Copiii ceva mai mari pot sa fie imbracati in haine ceva mai interesante, de sezon, dar din materiale de calitate si foarte confortabile. Totul este ca la venirea Anului Nou si micutul sa fie „la patru ace” si sa se simta foarte bine la primul sau revelion.

Petrecere pentru bebelusi. Poti organiza de revelion o petrecere la care sa vina cativa membri ai familiei care au si ei copii mici. Va fi o distractie nemaipomenita pentru toata lumea, cei mici se vor simti bine si vor avea ce face cat adultii discuta si se distreaza cum stiu ei mai bine. Ce alta modalitate mai buna sa incepi noul an decat o petrecere alaturi de copii de varsta ta, cu multe jucarii, zambete si cel mai important, multa interactiune si jocuri interesante.

Fotografii de familie. Aduna toata familia in jurul bradului sau in camera preferata din locuinta si faceti fotografii, cat mai multe, ca sa tineti minte toata viata primul revelion al copilului vostru. Incearca sa faci niste fotografii speciale, cu cat mai multe elemente creative si cu micutul in prim-plan mereu. Ai grija sa il imbraci cat mai frumos si sa fii atent la tot ce face micutul ca sa iasa toata pozele foarte bine.

Amintiri din anul ce tocmai se termina. In ultimere ore din anul vechi e bine sa va uitati in urma la cele 12 luni care au trecut repede ca gandul si sa priviti fotografii cu voi, cu bebe, cu tot ce ati facut in 2021. E momentul perfect sa vedeti cat de mult v-a schimbat un copil si cat de frumoasa a devenit viata de cand a venit acesta pe lume. Pentru un an 2022 perfect incercati sa ramaneti doar cu lucrurile frumoase si bune care s-au intamplat si sa va amintiti mereu de momentul unic care a marcat acest an, nasterea copilului vostru.

Capsula timpului. Aduna cele mai importante amintiri din primele luni de viata ale micutului vostru si scrie o notita speciala, un mesaj pe care copilul il va citi peste n ani, 10-20 de ani, cati ani vrei. Vorbeste in scrisoare, notita despre toate experientele tale cu noul membru al familiei si despre tot ce se mai intampla frumos in viata voastra. De preferat este sa o ingropi undeva, in curtea casei, intr-un loc unde ai acces si peste n ani, cat ai fixat pana la deschiderea sa. Asa vei oferi copilului o sansa unica de a sti cum s-au desfasurat primele luni din viata sa.

Jocuri de revelion. Daca ai un bebe ceva mai mare, care a trecut deja de sase lunite, poti sa organizezi o seara de joculete speciale, cu jucarioare si cele mai tari jocuri preferate. Petrece timp alaturi de copil si de familie, nu e nimic mai placut in Ajun de Anul Nou decat sa fii alaturi de el si sa il vezi cum se bucura, rade, zambeste, cum se joaca. Renunta la orice faceai in mod obisnuit de revelion si aloca ultimele ore din anul 2021 copilului, cea mai pretioasa comoara a ta. Va distrati impreuna, va „iubiti” si incercati sa aveti cele mai frumoase clipe in prag de An Nou, ca sa va mearga bine tot anul 2022.

Exit mobile version