Site icon RATB

SPECIAL ANUL NOU: Prima zi din an e si cea mai importanta pentru tine. Cum sa o petreci ca sa iti mearga bine tot anul 2022?

Prima zi din 2022 trebuie petrecuta cum stii mai bine, dar fara prea multe activitati obositoare

Am trecut deja de cateva ore in 2022. Am lasat in urma dezamagiri, momente tensionate, probleme si un an care nu ne-a lasat in pace deloc, plus o pandemie care pare ca nu se mai termina si continua sa ne streseze si in 2022. Prima zi din an ne-a gasit alaturi de prieteni si de cei dragi, alaturi de cei care ne vor fi un sprijin si in 2022, in cele mai grele momente ale noastre. Si cum e prima zi din an si primele ore dintr-un 2022 care nu stim ce ne va rezerva ar fi bine sa o petrecem cat mai bine ca sa nu irosim poate singura zi mai linistita din 2022…

Daca nu stii inca ce sa faci pe 1 ianuarie, in prima zi din an noi iti dam cateva idei simplu de pus in practica si iti spunem si ce nu trebuie sa faci ca sa ai un inceput de 2022 cat mai bun si mai relaxant. Le poti incerca pe toate sau poti sa alegi doar cateva si sa te bucuri de 1 ianuarie 2022 altfel decat in anii din trecut. Ce e important este sa te simti bine si la acest inceput de 2022 si sa uiti macar astazi de toate neajunsurile din 2021, sa privesti cu speranta spre zilele ce vor urma.

Nu iti propune sa faci tot ce nu ai facut in 2021. Chiar daca mai ai de terminat multe treburi pe care le-ai lasat pe ultima suta de metri in 2021 nu incerca sa le termini intr-o singura zi doar de teama de a nu veni altele incepand cu prima zi lucratoare. Prima zi din an este potrivita pentru putina relaxare dupa febra cumparaturilor de sezon si dupa petreceri. Asa ca nu iti pune in gand sa faci mai nimic si cauta sa te bucuri de cele 24 de ore fantastice pe care 1 ianuarie ti le aduce an de an.

Cum incepi anul, asa il vei continua, deci nu incepe cu stangul. Daca totusi tii sa ai un 2022 mai bun decat 2021 poti sa pui accent in prima zi din an pe acea activitate pe care ai dori sa o continui pe tot parcursul anului. De exemplu, poti sa gatesti ceva bun, poti sa incerci sa te apuci de un proiect nou, sa schitezi ceva, proiect pe care sa il continui cat e anul de lung. Orice ai face nu incerca sa fii altfel decat esti tu in mod obisnuit si fii realist.

Relaxare, relaxare si putina distractie. Inceputul anului coincide cu o alta sarbatoare, asa ca daca ai prieteni care isi sarbatoresc onomastica poti sa continui petrecerea inceputa cu o seara inainte si sa te distrezi frumos alaturi de sarbatoriti, sa te relaxezi si sa te simti bine. E prima zi din an si trebuie sa ii demonstrezi lui 2022 ca stii sa te distrezi si sa te simti perfect in ciuda greutatilor care se anunta.

Putina plimbare nu strica. Ca sa incepi anul cat mai bine poti sa iti planifici pe 1 ianuarie o plimbare in locurile tale preferate din oras. Nu va fi foarte multa lume, vei putea sa te relaxezi in aer liber si sa iti revii dupa o noapte de chef. Poti iesi cu familia, cu prietena, prietenii, important este sa nu fii singur si sa ai pe cineva langa tine alaturi de care sa razi si sa te simti bine. Mergi pe distante cat mai lungi si incearca sa combini utilul cu placutul, sa discuti planuri, sa faci fotografii in prima zi din 2022 de care sa iti amintesti pe tot parcursul anului.

O vizita la rude. Iti poti planifica o vizita la rude, mai ales daca nu ai apucat sa le vezi pe final de 2021. Asa ai din nou motive de bucurie, pentru ca te vezi cu toti cei dragi si poti sta impreuna cu ei chiar si pret de cateva ore. Nu face exces de mancare sau de bautura, mergi la rude doar pentru a fi alaturi de ele in prima zi din an si pentru a avea inca un motiv sa te simti bine pe 1 ianuarie. Poti sa le duci cadouri, poti sa le faci o surpriza si sa le vizitezi cand se asteapta mai putin. Important este sa mergi la ele si sa le aduci o bucurie, bucuria de a te vedea si a discuta despre tot ce s-a mai intamplat de cand nu v-ati mai vazut.

Odihna multa. Daca nu vrei sa pleci nicaieri si vrei doar sa stai si sa nu faci nimic, sa te odihnesti este in regula. Inceputul de an s-ar putea sa te gaseasca mai obosit decat de obicei, asa ca ar fi bine sa nu exagerezi cu nimic. Renunta la calculator, la telefon, la televizor si dormi, fa putina ordine prin casa, incearca sa nu ai contact prea mult cu ecrane pentru ca iti ramane tot 2022 pentru acest lucru. Odihna te va ajuta sa incepi noul an la munca excelent si sa ai energie cel putin pentru primele saptamani din an.

Exit mobile version