Site icon RATB

SPECIAL: Ce ne putem dori de la 2021?

De Anul Nou nu ne dorim multe; doar vrem sa avem un an normal

Daca ar fi sa facem un top al celor mai complicati si mai ciudati ani 2020 ar fi pe primul loc. A fost anul care ne-a dat peste cap toate planurile, a fost un an atipic, un an in care ne-am luptat cu o singuratate fortata si cu izolarea impusa. SARS-CoV-2 a facut ce a vrut din noi si ne-a adus foarte aproape de colaps, pe multi dintre noi.

Dar am reusit sa trecem cu bine peste tot ce a fost mai greu si mai rau si ne indreptam spre noul an cu mai multa incredere decat la inceput de martie, aprilie, cand veneam in contact prima data cu noua realitate globala. De regula, Noul An vine cu un manuchi de sperante si de dorinte, pe care le avem fiecare dintre noi. Ce ne-am putea dori de la 2021 mai mult decat am avut in 2020? E o intrebare buna al carui raspuns il vom gasi impreuna.

In fiecare an nou ce apare la orizont oamenii isi pun diverse dorinte. Unii spera sa isi gaseasca iubirea, altii vor sa isi schimbe poate jobul cu unul mai bun si mai bine platit. Dorintele sunt subiective, sunt usor de pus in practica daca stii foarte bine ce iti doresti de la viata si ce vrei sa faci cu viata ta.

Cand vine vorba de dorinte nicio lista nu e prea lunga. Fiecare are dorinte care il privesc doar pe el, dar apar si dorinte legate de cei de langa tine, de comunitate sau de anumite elemente din realitate. Daca ne gandim la 2021 vom vedea ca sunt cateva dorinte comune, pe care le vor regasi pe lista tuturor celor care au inceput deja sa le astearna pe o hartie virtuala. Asadar, ce ne putem dori de la 2021?

Exit mobile version