Site icon RATB

SPECIAL PASTE: Cadouri de Paste potrivite pentru EA si pentru EL

Cadoul perfect de Paste nu e unul foarte complicat si e neaparat pe gustul celui care il primeste

Pe lista pregatirilor de Paste un loc important il ocupa cadourile pentru cei dragi. Sa oferi un cadou este usor, dar sa il gasesti pe cel potrivit pentru iubit, iubita este mult mai greu. Sunt atat de multe variante de cadouri pe care le poti oferi incat iti va fi aproape imposibil sa te decizi asupra uneia singure. Ca sa le alegi mai simplu poti tine cont de cateva sfaturi utile sau te poti baza pe creativitate si pe intuitie.

De Paste te relaxezi alaturi de cei dragi in jurul mesei, discuti si te distrezi, iti amintesti de momentele placute sau mai putin placute de peste an. Un moment important al zilei de Paste este schimbul de cadouri „de Iepuras”. Cei mici de abia asteapta sa le desfaca si sa vada ce a reusit iepurasul cel poznas sa le lase in drumul sau anevoios pe la toata lumea, insa nici adultii nu stau indiferenti si incearca sa isi faca unii altora mici surprize si cadouri simbolice.

Cadourile de Paste sunt un simbol al respectului, pretuirii sau multumirii fata de o anumita persoana, ele se ofera atat in familie, cat si in afara ei, in cercurile de prieteni. Primii care isi daruiesc cadouri sunt sotii sau iubitii. Daca iti cunosti foarte bine sotul, sotia e mai usor sa le cumperi, dar daca ai tot daruit cadouri si nu stii ce sa mai comanzi de Paste, ca sa impresionezi partenerul de viata s-ar putea sa te gasesti intr-un impas destul de mare.

Sa cumperi niste lucruri doar de dragul de a face un cadou nu e o solutie, sa nu oferi nimic, nu poti. Pentru cei care inca nu au terminat cumparaturile de Paste si vor sa aiba un cadou altfel anul acesta, lista de mai jos ar putea fi foarte utila.

Cadouri de Paste pentru EA

Cadouri de Paste pentru EL

Exit mobile version