Sportul vietii

De cate ori ai sustinut un proiect sportiv? Adica o misiune pentru sanatate? Sanatatea ta. De cate ori ai inchis OTV-ul(adica televizorul) si ai imbracat treningul pentru un jogging? Sa stii ca nu sunt lucruri banale. Sunt de o importanta critica. Avem nevoie de sport, asa cum avem nevoie de carti. Avem nevoie de comunicare, de iubire, de prietenie. Asta inseamna viata. Viata adevarata. Sportul reuneste toate aceste lucruri. Si nu ma refer aici la sportul pe care il vezi la TV. Acela este un adevarat iad. Eu sustin aici cauza unui sport al adevarului. Al puritatii.

acelui loc in care toate lucrurile gresite pot fi indreptate. Al acelei suprafete a sperantei. Al credintei ca indiferent de ceea ce se intampla, esti cel mai bun. Si asta deoarece ai curajul sa fii tu insuti. Si sa te arati lumii intregi. Cu mult curaj, cu multa barbatie si dorinta de a progresa. Acesta este de fapt trofeul suprem. Aspiratia.

Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Credinta in victorie

Tue Jan 14 , 2020
Vedem oameni care au acumulat mari averi, dar nu le cunoastem decat triumful, ignorand infrangerile temporare pe care au trebuit sa le depaseasca inainte sa reuseasca. Daca renuntati inainte sa va indepliniti scopul, sunteti sortiti abandonului. Cel ce abandoneaza nu castiga niciodata – iar un castigator nu abandoneaza niciodata.