Tarile unde conditiile de trai sunt foarte bune vor fi alegerile perfecte pentru mutarea definitiva in strainatate

Mirajul strainatatii si visul de a avea o viata mai buna in alta tara i-a convins pe multi sa se mute definitiv in diverse tari. Chiar daca nu ai facut inca acest pas si doar te gandesti la tara unde iti vei face un viitor s-ar putea sa nu gasesti de la primele cautari o tara potrivita. Da, sunt multe tari in lume, nimic de zis, dar nu in orice tara poti creste si copii in conditii foarte bune si te poti bucura si de un viitor mai bun, cu de toate.

Tarile in care merita sa iti intemeiezi o familie si sa iti cresti si urmarii sunt destul de putine, asta in conditiile in care strainii nu sunt primiti intotdeauna cu bratele deschise. Care ar fi aceste tari? Raspunsul il veti descoperi in articolul de fata.

Ce defineste o tara ideala pentru intemeierea familiei si pentru cresterea copiilor? In primul rand calitatea educatiei conteaza mult, apoi conteaza beneficiile sociale, siguranta, natura, toleranta sociala, serviciile de sanatate, de ingrijire pentru copii si calitatea vietii. Costurile de zi cu zi si preturile, modul in care statul ajuta sau nu cetatenii, taxele, iata alte criterii care te pot conduce usor spre tara perfecta pentru intemeierea familiei si cresterea urmasilor.

Tarile unde merita sa te muti definitiv sunt raspandite pe tot globul, depinde doar de tine ce iti doresti de la o tara unde te vei stabili si ce fel de clima preferi, ce fel de oameni, ce tip de personalitate. In alegerea lor ai putea tine cont atat de oportunitati, cat si de viitorul pe care il poti avea acolo, de dezvoltarea personala si de posibilele investitii pe care le poti face in diverse businessuri. Iata in continuare cele mai bune state unde iti poti creste copiii si unde intemeierea unei familii este mult mai simpla.

Suedia. Politicile sociale suedeze sunt coerente, puternice, sunt mereu gandite pentru a ajuta cetateanul. E usor sa ai grija de micuti, sa le asiguri ingrijire medicala de calitate si cele mai bune conditii de dezvoltare, parintii care au copii acolo primesc 480 zile platite sa stea cu micutii si tatii au numai ei 60 de zile. Pana cand copilul implineste opt ani parintii isi pot reduce programul de lucru, primesc si indemnizatii de crestere a copilului. Serviciile medicale obisnuite si educatia universitara sunt gratuite. In plus, suedezii se lauda si cu o speranta de viata foarte lunga, cea mai mare.

Danemarca. Daca avem pe lista Suedia nu aveam cum sa nu discutam si despre Danemarca. Danemarca are un program special pentru parintii care au copii mici, pentru mamicile care au nascut de curand. E cel mai flexibil si cel mai generos program european. 23 de saptamani pot sa stea mamicile si taticii cu micutii pana cresc mai mari, mamicile pleaca de la lucru cu patru saptamani inainte de data nasterii. Serviciile medicale gratuite si educatia superioara gratuita sunt motive serioase sa iti intemeiezi o familie in Danemarca si sa ramai acolo.

Australia. E tara unde iti poti creste copiii fara probleme. Se pune accent pe sanatate, pe servicii medicale excelente, calitatea vietii e foarte buna, la fel si integrarea celor straini in comunitati. 18 saptamani, atat de mult timp pot sta parintii acasa cu nou-nascutii. Australienii fac mult sport si ii incurajeaza si pe strainii de la ei din tara sa practice sportul, au un stil de viata sanatos si il promoveaza cat de mult pot. Educatia e importanta pentru australieni, se pune accent pe o educatie de calitate si pe incheierea ciclurilor, daca e posibil.

Tarile de Jos. E o tara unde copiii au un mediu perfect pentru dezvoltare. Calitatea educatiei si a sistemului de sanatate pentru ingrijirea copiilor sunt excelente. Fiecare mamica are o „moasa”, o asistenta care se ocupa de ea, asigurarile medicale acopera costurile cu astfel de cadre medicale specializate pe ingrijirea femeilor insarcinate. Societatea olandeza este toleranta, strainii sunt foarte bine primiti, statul incurajeaza parintii sa aiba urmasi si le ofera toata motivele sa ramana in tara si sa isi ingrijeasca asa cum trebuie copiii.

Austria. Austria ofera suport foarte mult pentru parinti, prin sistemul social foarte bine pus la punct. Doi ani pot sa stea parintii acasa dupa ce s-a nascut micutul lor. Pana cand copilul ajunge la 18 ani parintii primesc un fel de bursa de la stat pentru ingrijirea sa. Invatamanul e de calitate, sunt cautate scolile austriece, sistemul de invatamant permite si echivalarea creditelor sau transferarea creditelor obtine in Austria in alte tari unde se doreste continuarea studiilor.

Canada. Peste Ocean descoperim o tara unde e destul de frig mai mereu, dar care isi primeste cetatenii straini cu bratele deschise si cu o toleranta si o politete cum rar iti e dat sa intalnesti. Copiii se vor integra imediat in comunitati, familiile se pot dezvolta fara probleme, statul isi sustine cetatenii cum poate, standardul de viata canadian e unul ridicat. Angajatii pot sa isi ia pana la 17 saptamani pentru cresterea micutilor, iar cei care au un nou-nascut sau au adoptat de curand un copil pot sa stea acasa pana la 37 de saptamani pentru a se ocupa cat mai bine de copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *