Site icon RATB

Tendinte pe piata cadourilor de Craciun in 2020

Am pus cap la cap trendurile care vor influenta piata de Cadouri de Craciun in 2020. Am studiat ce spun specialistii din domeniu si acestea sunt principalele tendinte:

1. Cadouri pentru Barbati: Produse premium si branduri renumite

O tendinta recenta este orientarea publicului catre cadouri cu valoare mai mare, din segmentul premium. Consumatorii sunt dispusi sa plateasca mai mult luand in considerare durata de folosinta si valoarea produsului atunci cand ofera o calitate ridicata.

A fost lansat Fashion Research, un proiect realizat pe termen lung ce analizeaza piata locala si obiceiurile cosumatorilor. Conform studiului Fashion Research, 65% dintre romani sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru produsele de calitate si sustenabile.  

Consumatorii “prefera sa posede mai putine produse, dar de mai buna calitate” pentru care sunt dispusi sa plateasca preturi premium.

Brandurile preferate ale vizitatorilor magazinului online de cadouri de lux Borealy.ro sunt: Hugo Boss, Cacharel, Cerutti 1881, Chinelli, Nina Ricci, Ungaro, Christian Lacroix, Montegrappa, S.T. Dupont, etc.

Cadourile pentru barbati cele mai vandute si apreciate sunt: instrumentele de scris de lux, accesorii din piele (portofele, curele, mape business, borsete, etc.), seturi de cafea si ceai de lux, seturi de cognac si whisky de lux, cutiile de ceasuri.

 

2. Cadouri home and deco pentru casa

In aceasta perioada in care oamenii petrec din ce in ce mai mult timp acasa a crescut foarte mult procentul cadourilor pentru casa.

Daca tot ne petrecem mai mult timp in casa, atunci sa incercam sa facem statul in casa cat mai placut si relaxant.

Cadourile pentru casa cele mai vandute si apreciate sunt: lampa luna care face o lumina calda seara, harta razuibila “Am fost acolo”, trandafirul din aur de 24K, icoanele argintate si aurite produse in Italia de firma Chinelli, etc.

3. Cadouri interesante si utile in acelasi timp, care pot creste calitatea vietii destinatarului.

Cadourile cele mai apreciate din aceasta categorie sunt:

– Statie de incarcare si dezinfectare a telefonului imobil, OBLIO by Lexon, Made In France

– Cutiile de Ceasuri

– Cutiile de Bijuterii

– Umidificatoarele de camera

– Seifurile in forma de carte

Exit mobile version