E o realitate pe care nu ne-am dorit-o, dar pe care o traim: concediile in strainatate vor fi mai rare si mai greu de planificat in contextul pandemiei. Asa ca ne vom orienta, si in perioada urmatoare, catre concediile in tara. Nu e o tragedie sa iti faci vacanta in tara, e chiar placut si cheltui si mai putin decat ai fi facut-o in strainatate.

Avem o tara atat de frumoasa si niste locuri si peisaje atat de interesante, niste zone unice in Europa si poate in lume, asa ca ar fi pacat sa nu fim bucurosi ca avem sansa sa ne vizitam mai des tara. La o simpla privire aruncata pe o harta sau pe rezultatele returnate de motoarele de cautare iti vei da seama ca sunt foarte multe variante din care ai putea sa alegi.

Daca nu ai ajuns sa descoperi Romania si frumusetile sale, ar fi cazul sa iti propui sa o faci incepand cu anul acesta. Ai toate motivele din lume sa iti doresti sa calatoresti in propria tara, alaturi de familie si de prieteni si ai si contextul favorabil, generat de pandemie.

Unde mergi in urmatorul concediu, de Paste sau in perioada verii? Te-ai gandit deja? Daca nu ai facut-o inca si mai cauti si acum oferte si variante cat mai bune pentru intreaga familie ai o destinatie care ii va multumi pe toti: Baile Sarate Telega.

Baile Sarate Telega se afla in Prahova, sunt un fel de Vama Veche a Prahovei. E o zona splendida, unde te poti plimba, cu mult aer curat si poti sa vizitezi o multime de obiective turistice. Te poti relaxa la baile Telega alaturi de toti membrii familiei. Va fi placut si pentru adulti, si pentru cei mici, proprietatile lor curative recunoscute la nivel european vor fi si pe placul celor mai in varsta. Institutul Balnear Francez a confirmat ca apele cloruro-sodice din Telega sunt pe locul al doilea in Europa si pe locul al cincilea in lume in privinta vindecarii bolilor reumatice sau de alta natura.

Amplasarea lacurilor sarate in fostele ocne inseamna o concentratie mare de clorura de sodiu, de peste 270 grame la litru, insa avem si clorura de potasiu, de amoniu sau de calciu, bicarbonat de magneziu, zinc si suflat de magneziu. Nevralgii, reumatism, sciatica sau artrite, nefrite, arterite, anemii, probleme ale sistemului locomotor, muscular, toate isi gasesc remediu in apele sarate din Telega.

La capitolul cazare, turistii pot poposi la Baile Sarate Telega Complex Soimul, un agro resort aproape de Campina, la doar 5 km, si vreo 100 de km departare de Bucuresti. In cadrul Complexului Soimul turistul gaseste restaurant cu meniu a la carte, bar cu de toate, parcare auto proprie, pentru cei care vin cu masina personala.

Telega bai Complex Soimul se poate lauda cu un ecosistem de 500 de ani, cu lacuri care vindeca diverse boli comune, dar si cu ape sarate calde, aflate mereu la temperatura optima de 30 de grade. Scapi de stres, te relaxezi si beneficiezi de toate avantajele namolului mineral slab sulfuros, te cazezi in camere de doua sau trei persoane cu televizor, paturi confortabile, dus si chiveta, se ofera cazare si masa, dar si cazare la Butoaie.

Oricine doreste are acces la salina, se poate solicita si masaj partial si integral, acces neingradit la zona de namol, sau la bazinul sarat. Pensionarii isi fac rapid un abonament si se bucura de toate beneficiile complexului, pachetele prezentate pe site sunt adaptate pentru orice tip de turist. Poti lua cazare 10, 7 zile sau 5 zile, ai trei mese pe zi, acces la toate zonele enumerate mai sus si servicii premium la cele mai bune preturi. Ce iti poti dori mai mult?

Si ca sa nu te plictisesti cat stai la Complexul Soimul, poti vizita imprejurimile, barajul Paltinu, inchisoarea Doftana, parcul si fostul penitenciar Doftana, Muzeul B.P.Hasdeu de la Campina sau Muzeul N. Grigorescu din Campina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *