In cazul in care mutarea se face cu tot cu mobila, lucurile se complica, pentru ca ai nevoie de o echipa de profesionisti care sa te ajute.

Iata mai jos 12 sfaturi care sa te ajute, chiar daca apelezi la o firma specializata de mutari mobila din Bucuresti:

 • Planifica mutarea cu cateva saptamani inainte, pentru a avea timp sa te pregatesti: ia legatura cu compania de mutari care sa aiba serviciu de transport mobila, vorbeste cu membrii familiei pentru a delega sarcinile fiecaruia dintre ei si stabileste exact data de mutare.
 • Cu o saptamana inainte, ia din nou legatura cu compania de mutari si stabileste cu exactitate toate detaliile mutarii, ora si pretul. In plus, intreaba orice alte nelamuriri ai, pentru ca totul sa decurga repede si cu eficienta maxima.
 • Incheie un contract bine pus la punct privind mutarea, transportul mobilei si a celorlalte lucruri, cu precizarea ca vor exista litigii daca se vor produce daune datorate manipularii sau transportului defectuos, din cauza firmei cu care ai decis sa faci procesul de mutare. Mentioneaza in contract si ce se va intampla in cazul in care anumite cutii/obiecte sunt furate sau pierdute.
 • Fa un inventar al tuturor lucrurilor care vor fi mutate si pune deoparte lucrurile care va sunt necesare in timpul mutarii sau imediat dupa ce aceasta s-a efectuat. In plus, ar fi bine ca lucrurile valoroase precum opere de arta, bijuterii, bani, etc sa fie transportate cu masina personala, pentru a evita eventuale pierderi si conflicte.
 • Ia in calcul sa donezi sau sa arunci toate lucrurile care nu iti mai sunt necesare, care nu au mai fost folosite de cativa ani sau care nu mai functioneaza. Este important ca atunci cand te muti sa pastrezi un stil minimalist, pentru ca o casa aglomerata devine o casa care te streseaza.
 • Achizitioneaza toate cele necesare pentru a incepe impachetarea lucrurilor: saci, ziare, cutii, folie cu bule, cuter, foarfeca, s.a. In cazul in care compania de mutari din Bucuresti cu care ai discutat iti poate pune la dispozitie aceste lucruri, castigi timp si energie.
 • Cu o zi inainte de data mutarii, elibereaza frigiderul si fa-i o curatare ca la carte, pentru a evita accidentele si mirosurile neplacute. In plus, inchide toate electrocasnicele si opreste-le alimentarea la reteaua de curent/apa.
 • Ia fiecare camera a casei pe rand spre impachetare si asigura-te ca nu uiti nimic prin dulapuri sau sertare. In cazul in care nu ai timp sau disponibilitate pentru a te ocupa tu de impachetare, agreeaza cu compania contractata pentru mutare sa iti puna la dispozitie cativa angajati care sa te ajute.
 • Dezasambleaza mobila si scoate sertarele din comode si noptiere sau lasa aceasta sarcina in seama echipei de transport mobila din Bucuresti, care are experienta si cunostintele necesare pentru a nu se rani si a nu provoca stricaciuni sau zgarieturi.
 • Numeroteaza toate cutiile astfel incat sa te asiguri ca nu va fi uitat nimic la vechea locuinta si eticheteaza-le in functie de continut, astfel incat echipa de profesionisti in mutari vor face transportul mobilei si a lucrurilor personale in conditii de deplina siguranta.
 • Gaseste un instalator profesionist care sa inchida robinetii de gaz, apa si incalzirea si sa ofere factura pentru serviciile lui, pentru ca tu sa nu ai nici o implicatie ulterioara daca se intampla ceva cu vechea locuinta imediat dupa mutare.
 • Fa un gest frumos care va fi, cu siguranta, foarte apreciat si ofera o sticla de apa angajatilor companiei specializata in transport mobila Bucuresti, mai ales daca e o vreme foarte calduroasa.

Atunci cand te-ai decis sa te muti in locuinta de vis, apeleaza la noi pentru a avea parte de o mutare planificata, organizata si rapida, pentru care tu sa nu te stresezi cu nimic. Experienta colegilor nostri scolarizati in tot ceea ce tine de procesul de mutare, de la impachetare, demontarea si transportul mobilei pana la mutarea in noua locuinta, despachetarea si montarea mobilei, isi va spune cuvantul. Vei avea parte de un parteneriat bazat pe incredere, expertiza si respect, care va fi cea mai buna investitie a ta. Din acest moment, mutarea nu mai trebuie sa fie pe umerii tai, ci va fi sustinuta complet de profesionistii de la Relocari Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *