Poti avea un business care se dezvolta in directia dorita si fara angajati

Sa ai un business cu multi angajati si multe salarii de platit e cosmarul oricarui patron la inceput de drum. Din fericire sunt si foarte multe afaceri care nu au nevoie de angajati in plus si care ar putea merge foarte bine pe termen lung fara angajari. Tie nu iti ramane decat sa le gasesti pe cele care iti inspira incredere si sa le transformi din idee in afacere…

De la consultanta, la fotografiere sau podcasting, toate aceste afaceri pot sa functioneze si in lipsa unor angajati numerosi. Trebuie insa sa ai putina rabdare la inceput si sa le gasesti pe cele potrivite, care ti-ar aduce si venituri foarte bune constante. Nu e usor, e adevarat, de unul singur mereu, dar daca nu vrei sa ai probleme cu salariile si cu veniturile care nu iti mai ajung, cu profitul care se incapataneaza sa apara, astfel de afaceri ar putea fi de mare ajutor chiar si la inceput de drum.

Consultanta social media. Astazi ai nevoie de prezenta in social media daca iti doresti sa ajungi mai rapid la clienti si sa cunosti mai multe despre ei. Consultanta social media este cautata si este foarte bine platita, nu ai nevoie de angajati, te poti ocupa chiar tu de conturi si de dezvoltarea unor comunitati in jurul lor, de gestionarea promovarii in social media. Trebuie doar sa stapanesti niste notiuni de baza legate de social media si sa intelegi cum functioneaza si cum sa folosesti instrumentele pe care le ai deja la dispozitie odata ce accesezi respectivele platforme.

Fotograf. Este cea mai frumoasa meserie si e un business de viitor. Nu ai nevoie de angajati, poti sa faci o afacere de familie cu sotul sau sotia si sa castigati foarte bine din evenimente diverse, sa va specializati in fotografii de produs si in tot ce tine de fotografiile profesioniste. De la albume foto si procesare de fotografii pana la gandirea unor sesiuni de shooting pentru diverse persoane, evenimente, toate pot sa transforme acest business intr-unul de succes.

Podcasting. Asa cum a fost moda blogurilor si vlogurilor, asa a venit acum si moda podcastingului. Video sau audio, podcastul este o sursa importanta de bani si de expunere in on-line, asa ca poti dezvolta o afacere in jurul sau fara probleme. Subiecte de dezbatut sunt, poti avea si publicitate si daca lucrurile merg bine te poti extinde, iti poti dezvolta afacerea sa ai si un studio al tau si sa faci podcasting din ce in ce mai bine.

Life Coaching. E un business foarte apreciat, nu ai nevoie de angajati, il poti dezvolta si singur. Te intalnesti cu clientii care au nevoie de ajutorul tau, ii incurajezi, oferi consultanta in plan personal si profesional. Poti sa discuti cu ei telefonic, prin video conferinte, in persoana, ai flexibilitate foarte mare. Ai nevoie de certificare, dar odata ce ai obtinut-o vei avea tot ce iti trebuie ca sa te lansezi intr-un business excelent, care iti aduce venituri foarte bune pe termen lung si e cautat.

Asistent virtual. E un business foarte bun, mai ales daca te pricepi bine in anumite domenii si esti expert. Oferi suport clientilor, oferi continut de calitate realizat in timp util si iti ajuti clientii sa se concentreze pe ce e important pentru ei si pe pasiunile lor. Sunt foarte multi oameni de afaceri care vor avea cu siguranta nevoie de ajutorul tau, asa ca vei avea clienti si vei avea si castiguri foarte bune.

Proprietar de franciza. Pentru multa lume initierea unui business si primii pasi in lumea afacerilor pot fi inspaimantatoare. Asa ca, decat sa iti asumi riscuri si sa incerci sa rezolvi o multime de probleme care tot apar cand incepi de la zona, mai bine investesti intr-o franciza home-based, fara angajati si fara garantii. Francizele sunt foarte usor de gestionat, ai consultanta de specialitate asigurata si toate motivele sa te bazezi pe ele, clienti gasesti rapid si te dezvolti in directia dorita foarte rapid.

Profesor de muzica particular. Daca adori sa ii inveti pe altii muzica, instrumente, sa cante la ele si sa o faca la modul profesionist vei avea un business in care nu vei munci o zi. Si nu ai nevoie de angajati, poti da lectii in particular celor care au nevoie de indrumare in domeniul muzicii. De la copii la tineri si adulti, ai foarte multe tipuri de clienti care te vor cauta si vei putea sa iti gestionezi aceasta afacere foarte usor. Nu ai nevoie de investitii la inceput, mai ales daca ai si instrumentele acasa si poti primi cursantii sau te poti deplasa cu ele, daca sunt mai mici, la cursanti. E foarte fun pentru tine sa predai mai ales copiilor si vei avea venituri consistente odata ce lumea incepe sa te cunoasca si sa te aprecieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *