carte chestionare auto 2022

Din momentul in care se decid sa devina soferi, pentru doritori incepe o adevarata „lupta” pentru a obtine permisul de conducere. Fiecare isi stabileste o strategie proprie, bazata pe indicatiile primite de la cei care au trecut prin aceasta experienta si au devenit conducatori auto cu acte in regula. Altii incep sa se intereseze despre testele auto online potrivite, despre care au auzit ca le garanteaza reusita. Dar cum este mai indicat sa se procedeze, astfel incat la finalul scolii de soferi candidatii sa-si poata tine in mana permisul mult visat?

Primul pas: cursul de legislatie

In cazul scolii obisnuite, intai sunt predate notiunile teoretice si de abia apoi se face evaluarea cunostintelor. Mecanismul este valabil si in cazul unei scoli de soferi, in care este esential ca un candidat sa parcurga mai intai materia, adica sa se prezinte la cursurile teoretice si de abia apoi sa treaca la rezolvarea unor chestionare auto DRPCIV.

In cadrul unui curs de legislatie vor fi parcurse, cu mare atentie, alaturi de specialistii care le vor oferi si explicatiile de rigoare, toate capitolele aferente: sectiunea de indicatoare si marcaje, semnalele politistului, semnalele luminoase, pozitia in mers, depasirea, regulile referitoare la manevre, viteza si distanta dintre vehicule, prioritatea de trecere, oprirea, stationarea, parcarea, obligatiile conducatorilor auto, conducerea preventiva si toate celelalte capitole care sunt obligatoriu de parcurs pentru ca viitorul sofer sa fie unul bine informat si sa stie cum sa actioneze in trafic, atunci cand este pus in fata diferitelor situatii care apar.

Al doilea pas: rezolvarea unor chestionare DRPCIV

Cei care au trecut prin experienta scolii de soferi stiu cat de mult ajuta rezolvarea unor teste drpciv online. Astfel, pentru reusita la examenul teoretic, candidatii trebuie sa ia in considerare si rezolvarea unor chestionare auto 2022, care reprezinta o modalitate ingenioasa si, mai ales, eficienta de invatare.

Prima data este nevoie de crearea unui cont intr-o platforma sigura si de incredere care simuleaza examenul teoretic prin punerea la dispozitie a unor seturi de intrebari grila, a caror rezolvare trebuie sa se incadreze, ca si in cazul examenului real, intr-o perioada de timp.

Avand avantajul ca intrebarile prezentate intr-un chestionar online sunt identice cu cele de la “sala”, este evident cat de mult ii va ajuta pe cursanti sa obtina un punctaj bun la examen. Site-urile serioase isi actualizeaza periodic chestionarele, respectand legislatia in vigoare. Pe o astfel de platforma sunt disponibile, de regula, chestionare auto pentru categoriile B, C, D, E A, iar simulatoarele de examen sunt unele care ii ajuta pe cursanti sa se obisnuiasca treptat cu ideea de examen, ajutandu-i sa-si identifice punctele slabe si sa le corecteze, sa-si stapaneasca emotiile si, in general, sa fie bine pregatiti pentru evaluarea reala.

Simularea incepe cu trei intrebari de acomodare, iar optiunile de care dispune o persoana pentru a oferi raspuns sunt, la fel ca si in cazul examenului real: Trimit raspunsul sau Raspund mai tarziu. Un test contine 26 de intrebari, incheindu-se atunci cand expira cele 30 de minute alocate sau cand este depasit numarul permis de erori. Va fi declarat admis cel care a oferit minim 22 de raspunsuri corecte.

La ce sa fie atenti candidatii, in cazul chestionarelor online

Avantajele rezolvarii chestionarelor au fost deja enumerate, iar la toate acestea se mai adauga si confortul candidatului. Acesta poate completa chestionare din propriul pat sau de la birou, de acasa sau din vacanta, pregatindu-se astfel intr-un mod sustinut si productiv pentru a intra in posesia permisului.

Recomandarea cea mai importanta din acest articol vine de la specialistii ChestionareAuto.ro, care ii indruma pe toti candidatii sa se orienteze catre surse sigure si de incredere. In acest fel, nu vor avea surprize neplacute, precum intrebari gresite, raspunsuri gresite sau diverse alte probleme care mai mult ii vor incurca decat sa-i ajute sa obtina permisul de conducere.

Concluzia acestui articol este ca atat timp cat un candidat invata din surse de incredere, actualizate si valabile la momentul la care va sustine proba teoretica e examenului pentru obtinerea permisului auto sansele sale de reusita sunt mari. A combina invatarea legislatiei cu rezolvarea chestionarelor online de pe site-uri sigure este calea catre succes! De aici, depinde doar de ei sa obtina un punctaj care sa-i califice catre urmatoarea etapa, respectiv sustinerea probei practice.

By marcel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *